To je to što me zanima!

Uhitili mladu majku zbog zapuštanja djeteta i krađa

Rovinjski policajci su u ponedjeljak zbog krađe uhitili 22-godišnjakinju iz Rovinja, inače majku 4-godišnje djevojčice. Završila je iza rešetaka
Vidi originalni članak

Rovinjski policajci u ponedjeljak su zbog krađe uhitili 22-godišnjakinju iz Rovinja, inače majku 4-godišnje djevojčice. Završila je iza rešetaka pulskog zatvora. Uz zapuštanje i zlostavljanje  djeteta u odgoju, neodgovornu majku se  tereti da je još početkom veljače iz dvije obiteljske kuće u središtu Rovinja od dvojice staraca ukrala nekoliko tisuća kuna. Neodgovorna majka policiji je poznata od ranije po krađama te zlouporabama opojnih droga. Uz policiju u ovom slučaju posla ima i rovinjski Centar za socijalnu skrb.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • toya 03.03.2009.

    Socijalne službe \"spavaju\" i reagiraju samo na poziv policije.Kad bi se malo više potrudili, našli bi hrpu takvih stvari.Sigurna sam da ima puno građana koji im prijavljuju raznorazne slučajeve zlostavljanja i zanemarivanja djece, ali je njima teško dignuti dupe.Masu puta smo mogli pročitati članak o nekom zanemarivanju djeteta u nekom malom mjestu ili selu. I kako onda oni to nisu znali??? Pa u malim mjestima se sve zna.Neznam kako im prolazi ono jadno izmotavanje : Pa nismo znali, bilo je sve u redu do jučer.\"Zato smo se mogli uveriti da im je bezrazložno uzimanje djece prava specijalnost. Kao npr. obitelji Najduček.

Komentiraj...
Vidi sve komentare