To je to što me zanima!

Uhitili monstruma iz Srbije, kćer držao kao robinju. Majka curice ga brani: 'Fenomenalan je otac'

Majka nesretne djevojčice branila je monstruma. On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš - rekla je...
Vidi originalni članak

Uroš Pašajlić (38), monstruozni otac iz Srbije koji je svoju osmogodišnju kćer godinama držao zatočenu u stanu, uhićen je u Beogradu nakon četiri dana bijega.

Pravi horor odvijao se godinama u jednom beogradskom naselju. Ništa se od toga ne bi saznalo da njegova partnerica nije prije nekoliko dana pobjegla iz stana te krvava i prebijena otrčala do policije i sve prijavila. i sve prijavila. Jeziv slučaj zlostavljanja djeteta otkriven je nakon što je žena prijavila da ju je muž U. P. tukao i da već duže vrijeme svoju kćer drži kao robinju. Krvava i prebijena otrčala je do policije. Izjavila je kako ju je nevjenčani suprug glavom udario u nos te da je tako zadobila prijelom.

HOROR PRIČA U BEOGRADU Ovo je monstrum iz Srbije koji je kćer izgladnjivao i držao je kao robinju. Doktori plakali u bolnici

- Ona je ispričala da ju je udario glavom u glavu i da misli da joj je slomio nos. Tada je ispričala i kako on drži svoju kćer od osam godina zatvorenu u stanu. Kćer je, kako je navela, osumnjičeni dobio u braku s drugom ženom - rekao je izvor.

Policija je osmogodišnju djevojčicu našla u jako teškom stanju. Djevojčica je bila dehidrirana, zapuštena i izgladnjela. Kad su je dežurni liječnici vidjeli, zaplakali su, prenosi Kurir

Kako doznaje Kurir, uhićen je u stanu na beogradskom naselju Kalamburi, gdje se i skrivao. Za njim je bila raspisana i tjeralica zbog sumnje za kaznena djela nasilje u obitelji, zapuštanje i zlostavljanje maloljetnog djeteta i kršenje obiteljskih obveza. 

Majka nesretne djevojčice branila je monstruma. 

- On je fenomenalan otac, sve je pobrkala ta ku*va i sektaš - rekla je za Nova.rs, uvjerena da Uroš nije zlostavljao njihovo dijete.

Naglasila je kako Uroš dobar otac.

- Uroš nije takav. On je dobar otac. Nedavno sam vidjela svoje dijete putem video poziva, a nisam je dugo vidjela osobno. Kad sam je vidjela, nije bila u kupaonici - objasnila je.

STRAVIČAN SLUČAJ Srbin držao kćer kao roba u kadi i izgladnjivao ju je: 'Da je tamo ostala još koji dan, umrla bi'

Dodala je i da je djevojčici bolje s ocem te je bila potresena, neprestano se tresla i plakala nakon što je saznala da joj je dijete pronađeno izgladnjelo i zanemareno.

Brigu o djevojčici preuzelo je prihvatilište za djecu.

- Djevojčica je jako neuhranjena, to je najveći problem. Liječnici joj doslovno daju po mrvicu hrane kako bi je zasitili jer ne može jesti. Zastrašujuće je kako ona izgleda, ali liječnici se maksimalno trude da joj što prije pomognu - dodaje izvor.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Da-Do5129 29.03.2023.

    vješanje i kraj!

  • dale73 28.03.2023.

    Dođite ispred Sabora ili vlade vidjeti ćete još gore monstrume...

  • blatobran555 28.03.2023.

    Samo je jedno rijesenje

Komentiraj...
Vidi sve komentare