To je to što me zanima!

Uhitili muškarca koji je bušio gume na autima u Zagrebu, na meti i automobil Petra Vlahova

Muškarac je cijelu noć nožem rezao gume na automobilima parkiranima u ulici Grmoščica na zagrebačkom Črnomercu. Pod nož su mu došle i gume automobila HTV - ovog voditelja Petra Vlahova
Vidi originalni članak

U noći na 7. svibnja od 21.30 do 9.20 sati na Črnomercu u Ulici Grmoščica lijeva i Grmoščica desna jedan muškarac je nožem probušio gume na desetak automobila. 

Kako javlja PU zagrebačka, u njihovoj evidenciji su za sad oštećeni Hyundai I30 zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 43-godišnjaka, BMW vlasništvo leasing poduzeća, Range Rover zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo 52-godišnjaka,  Mercedes C zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba, Kia Sportage, VW Caddy, Man svi zagrebačkih registarskih oznaka vlasništvo poduzeća iz Zagreba.
 
- Materijalna šteta zasad je neutvrđena. Policijski službenici uhitili su muškarca koji se dovodi u svezu s počinjenjem ovog kaznenog djela te ga priveli u službene prostorije na kriminalističko istraživanje - kažu iz policije. 

No kako doznaje Jutarnji list, stanari Grmoščice će zajedno u policiju kako bi prijavili detalje i štetu. Među njima je i voditelj Petar Vlahov.

- Osjećam se šokirano i nesigurno. I mogu samo reći da je sve u rukama policije i pravosuđa. Policija je promptno reagirala na pozive. Nije stvar više ovdje materijalne štete iako ona nije mala, nego što nam nosi sutra, idući tjedan, idući mjesec - rekao je jučer za Jutarnji kratko Petar Vlahov kojem je počinitelj nožem izrezao sve četiri gume na skupocjenom terencu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 09.05.2022.

    Jel poskupljuje gorivo nočas,pitam za frenda

  • Redddd 08.05.2022.

    I kod nas je uhvaćen serijski bušitelj guma, ali gospon nije uhićen,samo upozoren jer je on od onog koji je onaj onome nekome neki tamo od tog do tog za tog od tete Kate stric

Komentiraj...
Vidi sve komentare