To je to što me zanima!

Uhitili načelnika i policajce, 'sređivali' su prometne kazne

Osijek: Policija nije željela iznositi nikakve informacije o slučaju, uz objašnjenje kako je riječ o USKOK-ovom predmetu. Kako bi ih raskrinkali policajce su pratili
Vidi originalni članak

Trojica policajaca, među kojima je i jedan načelnik, uhićeni su jer su navodno, kako se neslužbeno doznaje, “sređivali”, odnosno stornirali kazne za prometne prekršaje određenim osobama. Policija nije željela iznositi nikakve informacije o ovom slučaju, uz objašnjenje kako je riječ o USKOK-ovom predmetu.

Potvrdili su samo kako se za jednog policajca sumnja da je počinio djela zloporabe položaja i ovlasti, protuzakonitog posredovanja, primanja mita i poticanja na krivotvorenje isprava. Drugi se sumnjiči za zloporabu položaja, a treći za krivotvorenje dokumenata. Policajci su, doznajemo, bili praćeni, a telefoni su im prisluškivani.

Idi na 24sata

Komentari 66

  • nikola1121953 20.12.2011.

    A tko tu koga .........? Pa to se radilo i onda kada sam ja imao 18 god. a i danas. Ako me neki striček policajac kaznil, moral sam potegnuti svoju vezu do na večer kada je dotični striček predavao izvještaj. I stvar je bila riješena. Pa kaj sam nekaj novo rekao. Svima je to znano, a sada bi se trebali čudom čuditi.

  • balkan osk 19.12.2011.

    ....stotine prijava otišlo pod tepih,a sada o jednom jadnom slučaju tolika buka.......prijavili vi ili ne oni dobro slučajeve izfiltriraju,pa onda ako baš moraju pod pritiskom nekoga prozivaju

  • OiLoj 19.12.2011.

    svi su oni isti..glupi štrumfovi

Komentiraj...
Vidi sve komentare