To je to što me zanima!

Uhitili pedofila: Muškarac (76) iz Metkovića zlostavljao dijete

Dubrovačka policija, s obzirom na osjetljivost slučaja, o ovome nije ni izvijestila javnost, a na naš upit nisu željeli otkrivati nikakve dodatne informacije
Vidi originalni članak

Muškarac (76) s područja Metkovića priveden je u četvrtak zbog osnovane sumnje u pedofiliju. Naime, sumnja se da je počinio više kaznenih djela spolne zlouporabe, ali i podvođenja djeteta mlađeg od 15 godina. Zlostavljanje je trajalo punih pet godina.

Dubrovačka policija, s obzirom na osjetljivost slučaja, o ovome nije ni izvijestila javnost, a na naš upit nisu željeli otkrivati nikakve dodatne informacije. Osumnjičenom muškarcu je određen jednomjesečni istražni zatvor, a ukoliko mu se dokaže krivnja prijeti mu od tri do 12 godina zatvora. 

Ovo je drugi slučaj otkrivanja spolnog zlostavljanja djeteta na području Dalmacije u samo tri tjedna. Naime, zbog osnovane sumnje u spolnu zloupotrebu djeteta starijeg od 15 godina, u Splitu je početkom veljače uhićena 46-godišnjakinja za koju se sumnja da je u ljeto 2007. i 2008. spolno zlostavljala vlastitog sina, odnosno, kako je priopćilo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, "izvršila sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju". 

Žena je osumnjičena da je i deset godina kasnije, tijekom ljeta 2017. i 2018. u više navrata tražila od djeteta, inače rođenog 2010. godine, da s njom ima spolne odnose. On je u strahu od fizičkog kažnjavanja i tjeranja iz kuće pristajalo.

Županijsko državno odvjetništvo u od suca istrage splitskog Županijskog suda tražilo je određivanje istražnog zatvora zbog mogućnosti da utječe na dijete prije davanja iskaza i ponavljanja djela no sudac istrage ju je pustio na slobodu jer je dijete u međuvremenu postalo punoljetno i živi s drugim članovima obitelji.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Garfield.123 02.03.2019.

    Ostavite covjeka na miru. To je njegova spolna orijentacija. Kak ste svi tak puni mržnje?! Moramo prihvatiti sve nove moderne liberalne LGBMTŽBLJ orijentacije i dati im sva prava. Molim da se raspise referendum da mogu posvajati djecu i vjencati se s njima!

  • galaksija22 25.02.2019.

    Silovatelje i pedofile se ne treba muciti, ne treba im se odrezati spolovilo i sl. Treba se samo naci nacin da se taj dio mozga koji se stimulira tokom seksualne radnje ili cina njima izjednacenog seksualnom radnjom na bilo koji nacin spali, tako da nikada vise u zivotu ne osjete erekciju, vrhunac, seksualnu uzbudjenost ili zadovoljstvo nakon nekog njima samo poznatog cina koji je u tom bolesnom mozgu izjednacen seksualnim cinom. I ove sto zivotinje siluju takodjer ubrajam u te poremecene.

  • Iban 24.02.2019.

    Triba mu odma k.... osijeci i svaki prst sa kojim je dira curu.nebi oni meni imali nikakva prava.cupat im nokte dok nepadnu u nesvjest.kad se probudi malo ga pustit i opet tako.koliko je trauma nanjeo zrtvi njumu bi 100 puta gore bilo.

Komentiraj...
Vidi sve komentare