Obavijesti

News

Komentari 31

Uhitili pedofila: Muškarac (76) iz Metkovića zlostavljao dijete

Dubrovačka policija, s obzirom na osjetljivost slučaja, o ovome nije ni izvijestila javnost, a na naš upit nisu željeli otkrivati nikakve dodatne informacije

VIDEO

Muškarac (76) s područja Metkovića priveden je u četvrtak zbog osnovane sumnje u pedofiliju. Naime, sumnja se da je počinio više kaznenih djela spolne zlouporabe, ali i podvođenja djeteta mlađeg od 15 godina. Zlostavljanje je trajalo punih pet godina.

Dubrovačka policija, s obzirom na osjetljivost slučaja, o ovome nije ni izvijestila javnost, a na naš upit nisu željeli otkrivati nikakve dodatne informacije. Osumnjičenom muškarcu je određen jednomjesečni istražni zatvor, a ukoliko mu se dokaže krivnja prijeti mu od tri do 12 godina zatvora. 

Ovo je drugi slučaj otkrivanja spolnog zlostavljanja djeteta na području Dalmacije u samo tri tjedna. Naime, zbog osnovane sumnje u spolnu zloupotrebu djeteta starijeg od 15 godina, u Splitu je početkom veljače uhićena 46-godišnjakinja za koju se sumnja da je u ljeto 2007. i 2008. spolno zlostavljala vlastitog sina, odnosno, kako je priopćilo Županijsko državno odvjetništvo u Splitu, "izvršila sa spolnim odnošajem izjednačenu spolnu radnju". 

Žena je osumnjičena da je i deset godina kasnije, tijekom ljeta 2017. i 2018. u više navrata tražila od djeteta, inače rođenog 2010. godine, da s njom ima spolne odnose. On je u strahu od fizičkog kažnjavanja i tjeranja iz kuće pristajalo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Županijsko državno odvjetništvo u od suca istrage splitskog Županijskog suda tražilo je određivanje istražnog zatvora zbog mogućnosti da utječe na dijete prije davanja iskaza i ponavljanja djela no sudac istrage ju je pustio na slobodu jer je dijete u međuvremenu postalo punoljetno i živi s drugim članovima obitelji.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?
NOVA SAZNANJA?

Dankin otac bio na poligrafu, s majčinog mobitela brisane su poruke na dan kad je nestala?

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci
SNIMILI VIDEO NA TIKTOKU

FOTO Ovo su muškarci koji su lagali da je Danka (2) kod njih: U kuću u BiH upali su specijalci

Muškarci su tražili 50.000 KM za objavu informacija o nestaloj Danki Ilić (2)
Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila
TRAŽILI NOVAC ZA INFORMACIJE

Nevjerojatno! Trojac iz BiH je na TikToku tvrdio da je Danka (2) kod njih: Policija ih je uhitila

Od nestanka dvogodišnje djevojčice u utorak popodne, u naselju Banjsko Polje kod Bora, na jugoistoku Srbije, u potragu je bilo uključeno više od 500 pripadnika MUP-a, dobrovoljaca...