To je to što me zanima!

Uhitili petog osumnjičenog za krijumčarenje heroina

USKOK, policija i carina su u akciji pod nazivom 'Istok' otkrili 65 kilograma heroina koji je iz Turske u Hrvatsku krijumčaren tzv. balkanskom rutom
Vidi originalni članak

Policijski službenici uhitili su i petog osumnjičenika u slučaju krijumčarenja 65,2 kilograma heroina, otkrivenog u baranjskom mjestu Dardi. Osumnjičenik je uhićen "u južnom dijelu Hrvatske" i u četvrtak navečer će biti sproveden u Istražni centar toga suda, gdje će sutra biti ispitan, izvještava osječki Županijski sud.Protiv svih pet osumnjičenika, hrvatskih državljana, od kojih jedan ima i srbijansko državljanstvo, provest će se istraga te im je određen jednomjesečni pritvor.
Osječki Županijski sud taj je postupak proglasio tajnim "zbog probitaka postupka i zaštite svjedoka".
Ravnateljstvo policije u srijedu je izvijestilo kako su službenici USKOK-a, policije i carine u višemjesečnoj akciji pod nazivom "Istok" u Dardi otkrili 65 kilograma heroina koji je iz Turske u Hrvatsku krijumčaren tzv. balkanskom rutom.
Droga je pronađena u kamionu Volvo hrvatskih oznaka kojim je 56-godišnji Hrvat prevozio teret deklariran kao voće iz Turske u Hrvatsku. Vrijednost droge procjenjuje se na oko 15 milijuna kuna.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare