To je to što me zanima!

Uhitili predsjednika ukrajinskog Vrhovnog suda zbog korupcije?

Tužitelj nije naveo ime privedene osobe, rekavši tek da se radi o čelnoj osobi Vrhovnog suda kojemu još nije uručena službena "obavijest o sumnji na počinjenje kaznenog djela"
Vidi originalni članak

Predsjednik ukrajinskog Vrhovnog suda pritvoren je zbog navodnog slučaja podmićivanja, priopćio je u utorak tužitelj Posebnog antikorupcijskog ureda tužiteljstva (SAPO).

DORH-U HRVATI NE VJERUJU Osam stvari Vlada može učiniti u borbi protiv korupcije, ali će radije dati novac za spot i letke

Tužitelj nije naveo ime privedene osobe, rekavši tek da se radi o čelnoj osobi Vrhovnog suda kojemu još nije uručena službena "obavijest o sumnji na počinjenje kaznenog djela".

Vrhovnim sudom Ukrajine predsjeda Vsevolod Kniaziev. On nije bio dostupan za komentar.

Nacionalni antikorupcijski ured Ukrajine (NABU) i SAPO su u ponedjeljak objavili da su na sudu "razotkrili korupciju velikih razmjera" te su objavili fotografiju svežnjeva dolara uredno poslaganih na kauču.

NEGIRA SVE Gradonačelnik Odese u pritvoru, osumnjičen za pronevjeru

- Vidite da kroz prikaz stvarnih slučajeva, stvarnih djela, što nam je prioritet: korupcija i kriminalna organizacija u samom vrhu vlasti - rekao je direktor NABU-a Semen Krivonos.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare