To je to što me zanima!

Uhitili splitskog manijaka koji je mjesecima napadao djevojke

Splitska policija je uhvatila muškarca (35) kojeg sumnjiče da je u nekoliko navrata, u studenom i siječnju, napadao žene po Splitu, u četvrtima Spinut i Skalice
Vidi originalni članak

Policijski službenici Prve policijske postaje Split uhvatili su  35-godišneg hrvatskog državljanina kojega sumnjiče da je lani u studenom te 17. siječnja 2017. na području gradskih četvrti Spinut i Skalice u Splitu napao četiri žene.  

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja  uz optužni prijedlog iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira doveden je  na Prekršajni sud. U odnosu na događaj od 13. siječnja 2017. kada je napadnuta još jedna žena daljnje kriminalističko istraživanje se nastavlja. 

Podsjetimo, prvi ovakvi napadi na žene, zabilježeni su u noći na 28. studenog, a sve se odvilo u roku od sat i pol, od 23.30 do jedan poslije ponoći. Prvo je napadnuta 17-godišnjakinja, potom 28-godišnjakinja te na kraju 22-godišnjakinja. 

Najmlađa napadnuta djevojka koju je manijak cipelario odbila je liječničku pomoć i nije imala vidljivih ozljeda, baš kao ni 28-godišnjakinja dok je posljednja žrtva "spinutskog manijaka" imala lakše ozljede. Nju je udario šakom u čeljust. Ni u jednom od navedenih napada nije prijavljen pokušaj silovanja.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • merida_1 21.01.2017.

    Pa kojeg vraga skrivate te manijake,van s imenima i slikama tih luđaka,a ne čekat ponovno dok ne ubije nekog,ma gori ste od njih kad ih skrivate od javnosti..

  • sjever s 21.01.2017.

    ako netko ima sliku doticnoga slobodno podjelite

  • zemuncevic 21.01.2017.

    Da nije mozda Lalovcev brat pa mu krijete ime !!!! Oni vole tuci Hrvatice kad ne mogu i ne smiju Hrvate !!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare