To je to što me zanima!

Uhitili srpskog košarkaša koji je istukao Amerikanca

Srpski košarkaš Miladin Kovačević (21) premlatio je kolegu Bryana Steinhauera u svečilišnom baru tako da je završio u komi i više se nije probudio
Vidi originalni članak

Srbijanskog košarkaša Miladina Kovačevića, optuženog za premlaćivanje kolege u amričkoj državi New York, policija je po nalogu tužiteljstva privela u utorak ujutro u policijsku upravu u Beogradu. Američko pravosuđe ustupilo je predmet Kovačević srpskim pravosudnim tijelima, javlja B92. 21-godišnji Kovačević, koji se školovao i igrao košarku u SAD-u, teško je ozlijedio kolegu Bryana Steinhauera u tučnjavi u baru sveučilišta Binghamton početkom svibnja. Steinhauer je od tada u komi. Kovačević je nakon jednomjesečnog pritvora u Americi 6. lipnja pušten uz jamčevinu od 100.000 dolara koju je platio vicekonzul Igor Milošević. Milošević je Kovačeviću na inzistiranje njegovih roditelja izdao drugu putovnicu kojom je ovaj pobjegao u Srbiju. Milošević je nakon tog čina odmah povučen iz SAD-a.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • CROkodiL 28.10.2008.

    nije upitno da se čovjek pograbi s nekim pod utjecajem alkohola, ali je manje za očekivati da to napravi športaš i to na takav ubojit način... još je manje za očekivati da športaš težko ozljedjivanje kolege kukavički poprati biegom (ništa novo za Srbe) a najnajnajmanje je za očekivati da diplomat u stranoj državi zaštiti ubojicu (težko da će se nastradali probuditi iz kome). sramota. ali, neka sviet vidi s kim imaju posla!

  • minim 28.10.2008.

    a naročito onaj Srbin što se potpisuje sa CRO ARMY

  • america 28.10.2008.

    ajme ovih srba

Komentiraj...
Vidi sve komentare