To je to što me zanima!

Uhitili su dječaka koji je prijetio učenici, drugom našli pištolj u kući, treći najavio da će ubijati

Od masakra u srpskoj osnovnoj školi prošla su tri dana, a na društvenim mrežama sve je više prijetnja kolegama. Uz to, rastu i prijave zbog ilegalnog nošenja oružja
Vidi originalni članak

Tri dana nakon stravičnog pokolja u beogradskoj osnovnoj školi u kojem je dječak (13) ubio zaštitara i osmero učenika sve je više slučajeva u kojima mladi posjeduju oružje ili prijete na društvenim mrežama.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Nedozvoljeno nošenje oružja

U Vranju će policija podnijeti kaznenu prijavu protiv tinejdžera (17) zbog sumnje da je nedozvoljeno kod sebe nosio vatreno oružje i posjedovao eksplozivni materijal.

Policijska uprava priopćila je da nakon prijave građana pretražila kuću mladića u Vranjskoj Banji i pronašla pištolj.

KRVOPROLIĆA U SRBIJI Zagrebački psihijatar o masakrima : 'U društvima nam općenito nedostaje empatije...'

Prijetio kolegici

Drugi slučaj dolazi iz Knjaževca kod Zaječara na istoku Srbije. Policija je u petak uhitila dječaka (15) zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti, javlja portal Zaječar online.

Sumnja se da je 3. svibnja poslao prijeteću poruku kolegici (15) iz razreda, što je ona prijavila policiji. Dobio je kaznenu prijavu te je priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Zaječaru.

SRBIJA ZAVIJENA U CRNO Beograd tuguje za žrtvama iz škole: Danas je pogreb zaštitaru i još troje ubijenih učenika

Prijetio da će napraviti isto kao napadač iz Beograda

Treći slučaj je iz Srijemske Mitrovice. Policija je privela dječaka (14) zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti.

On je navodno na društvenim mrežama objavio fotografiju osumnjičenog za ubojstvo osmero djece i zaštitara u beogradskoj osnovnoj školi.

Uz fotografiju je ostavio poruku da će učiniti isto što i napadač iz beogradske škole, prenosi Nova.rs. Uz kaznenu prijavu je priveden sucu za maloljetnike

Idi na 24sata

Komentari 28

  • Vitaminnnnnnnn 07.05.2023.

    S kavim primitivizmo sopaju javnost normalno da drustvo ne moze prirodno funkcionirat . Ona jeftina srcedrapajuca muzika posebno kvari stvarnu sliku kod mladezi , mozak truli u depresiji i ispoljava agresivu

  • zrno soli u glavi 06.05.2023.

    tako je, hapsi to. Sutra će u školi da pravi rusvaj

  • Luna777 06.05.2023.

    Djeca se povampirila, očito imaju idole u svojim roditeljima, poznanicima. Svo oružje maknuti iz kuća, pa se ovo neće događati, a sa djecom više razgovarati roditelji, nastavnici, psiholozi. Previše su djeca na mobitelima, tik-toku i igricama i onda to prenašaju u stvarni život.

Komentiraj...
Vidi sve komentare