To je to što me zanima!

Uhitili su dvojicu zbog ubojstva poduzetnika, a treći je u bijegu

Banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić i njegov tjelohranitelj ubijeni su u Laktašima u Republici Srpskoj. U razmjeni vatre ubijen je i jedan od napadača. MUP RS uhitio je dvojicu osumnjičenih
Vidi originalni članak

Policajci MUP-a Republike Srpske uhitili su dvojicu muškaraca koje sumnjiče za ubojstvo banjalučkog poduzetnika Slaviše Krunića i njegovog tjelohranitelja Žarka Pavlovića, piše dnevni-list.ba.

SAČEKUŠA U BANJA LUCI Izrešetali im automobil: Ubili su poduzetnika i tjelohranitelja

Isti list prenosi navode Federalne novinske agencije koja tvrdi kako su osumnjičeni za ubojstvo Emilio Baldo i Goran Milanović. Treći osumnjičeni je u bijegu, isti izvor piše kako se radi o Benediju Đukanoviću iz Banja Luke.

Podsjećamo, banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić ubijen je u ponedjeljak kasno navečer na svom imanju u mjestu Jablan. Ubojice su ga dočekale pred ulazom u imanje, a zatim u njegov automobil ispucali više rafala.

Napadači su čekali da auto u kojem su bili Krunić i njegov tjelohranitelj Žarko Pavlović uspori, a zatim su ispucali nekoliko rafala u Krunićevu Toyotu.

U razmjeni vatre ubijen je Krunićev tjelohranitelj i jedan od napadača, Željko Kovačević, koji ima podeblji kriminalni dosje za kojim je tragala i hrvatska policija.

BANJA LUKA: LIKVIDACIJA PODUZETNIKA Atentator stradao u obračunu bio je i na hrvatskoj tjeralici...

Slaviša Krunić je u obračunu zadobio teške ozljede vitalnih organa i prebačen je u drugi automobil kojim su ga odvezli u bolnicu gdje je preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • KnezDomagoj 23.04.2019.

    Hebe mi se. Daboga ih se 7990 porokalo u starom Hrvatskom gradu Banja Luci.

  • Pivski trbuh_1988 23.04.2019.

    Bolje da ga kod nas roknuli. Nebi ih ni tražili.

  • 23.04.2019.

    BREjk njuz

Komentiraj...
Vidi sve komentare