To je to što me zanima!

Uhitili su ga: Muškarac (62) u dvorištu uzgajao marihuanu

U zgradi, dvorištu i drugim prostorijama koje koristi u Sibinju policajci su pronašli i oduzeli 10 stabljika indijske konoplje visine od 150 do 225 centimetara
Vidi originalni članak

Policija u Slavonskom Brodu dovršila je kriminalističko istraživanje i kazneno prijavila muškarca (62) iz Slavonskog Broda zbog neovlaštene proizvodnje i preprodaje opojnih droga.

U zgradi, dvorištu i drugim prostorijama koje koristi u Sibinju, nedaleko Slavonskog Broda, policajci su pronašli i oduzeli 10 stabljika indijske konoplje visine od 150 do 225 centimetara. Očevidom je utvrđeno kako je osumnjičeni u mjesecu svibnju u dvorištu svog imanja posadio i uzgajao indijsku konoplju. Da je uzgojenu marihuanu uspio prodati zaradio bi oko 25.000 kuna.

Bit će kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. Zanimljivo je da je 62-godišnjak policiji otprije poznat po istim kaznenim djelima zlouporabe opojnih droga. Za najnovije kazneno djelo Kazneni zakon propisuje kaznu zatvora u trajanju od 6 mjeseci do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • kung fu panda 26.08.2015.

    dedo riješio dobit povišicu mirovine ,a i malo glaukom usporit što ste na kraj srca

  • jorgovanjorgovan 26.08.2015.

    to je OPG u svom dvoristu sadi sto hoce, poduzetnik

  • Swamp Thing 26.08.2015.

    Daj legalizirajte to više. To je "zločin bez žrtvi".

Komentiraj...
Vidi sve komentare