To je to što me zanima!

Uhitili su još trojicu u Vukovaru nakon napada na maloljetnike

Policija nad trojicom uhićenih provodi kriminalističko istraživanje te nastavlja s daljnjim radom na utvrđivanju svih sudionika ovog događaja
Vidi originalni članak

Još trojica muškaraca privedeni su u Policijsku postaju Vukovar nakon napada na šestoricu maloljetnika u središtu grada. 

Podsjetimo, ranije je uhićen mladić (23) te mu je određen istražni zatvor zbog opasnosti od mogućeg utjecaja na svjedoke, u konkretnom slučaju žrtve. Osumnjičen je da je s još trojicom osumnjičenika u subotu, 6. siječnja, oko 22:30 sati, kod mosta Jean-Michela Nicoliera u središtu Vukovara, s ciljem da ih teško tjelesno ozlijede, djeci 2008. i 2009. godišta zadali više udaraca šakama i nogama u predjelu glave i tijela nanijevši im teške tjelesne ozljede.

ZADOBILI NAJTEŽE OZLJEDE Otac pretučenih dječaka: 'Djeca mi miješaju ekavicu. Pitali su ih jesu li Delije ili Grobari i napali'

Policija nad trojicom uhićenih provodi kriminalističko istraživanje te nastavlja s daljnjim radom na utvrđivanju svih sudionika ovog događaja. Nasilje su osudili vladajući i oporba u Vukovaru. Gradonačelnik Ivan Penava potvrdio kako su napadači pripadnici navijačke skupine BBB. 

O svemu se oglasio SDSS. Navodi da nije riječ o međuvršnjačkom nasilju ili sukobu navijačkih skupina, nego brutalnom napadu na djecu samo zato što je netko od njih govorio ekavicom.

OBITELJI PRETUČENIH OGORČENE Oni su mlatili djecu u Vukovaru: 'Protiv jednog huligana već se vode 2 postupka. U zatvoru je'

- Vrijeme je da se u Vukovaru gradi tolerancija prema razlikama. I da se tolerancija prema nasilju, kakvo se godinama manifestira pojedinim grupama, koje uživaju materijalnu podršku, koje uživaju neku vrstu toleriranja i zaštite od institucija države - da se s tim prestane - izjavio je Milorad Pupovac.

Idi na 24sata

Komentari 135

  • Gogos GŠ 09.01.2024.

    Sta nenađu sebi ravne ne djecu.Da je moje djete dirnio ja bi im presudo.

  • Ivica sk 09.01.2024.

    Ceca Ceca pevala su Deca .. Podrska Boysima

  • floydri 09.01.2024.

    Odlično. Samo da ne bude tretiranje kao prekršaj ili incident, s minimalnom kaznom. Vrijeme je da se huliganizam i nasilništvo iskorijeni. Dugogodišnja zatvorska kazna bez mogućnosti skraćivanja. Ako treba mijenjati zakon i udeserostručiti kazne. Nekome smeta ekavica, drugi napada zbog dalmatinskog dijalekta, treći zbog purgerskog.... Za ovakve stvari nema opravdanja i potrebna je nulta tolerancija na nasilje. Zatvoriti i baciti ključ, u duboko more.

Komentiraj...
Vidi sve komentare