To je to što me zanima!

Uhitili su mladića (20) koji je nožem izbo vozača Cammea

Grupa mladića pobjegla je ne plativši vožnju, no taksist ih je sustigao. U tučnjavi ga je mladić iz Viškova nožem ubo u trbuh i nadlakticu. Vozača su operirali....
Vidi originalni članak

Riječka policija privela je mladića (20) iz Viškova zbog sumnje da je prošle nedjelje oko 1.30 sati izbo vozača (43) riječkog taxija tvrtke Cammeo. Policija je pronašla i odbačeni nož kojim je mladić ubo vozača u nadlakticu i trbuh. Protiv mladića su podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja teške tjelesne ozljede.

Vozač je četvoricu mladića prevozio iz Opatije prema autobusnom kolodvoru Žabica u Rijeci. Neslužbene su informacije da su mladići zahtijevali da im vozač stane kod studentskog restorana Index, u neposrednoj blizini kolodvora. Pobjegli su iz vozila i odbili platiti vožnju. Vozač je vozio za njima i sustigao ih u Ciottinoj ulici. Tamo ga je nakon fizičkog sukoba mladić ubo i pobjegao s prijateljima. Vozač je operiran u KBC-u Sušak i stanje mu je stabilno. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • IgorImenjak 12.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • kinezojapanac 12.07.2011.

    Nadam se da vozac taksija nece dobiti vise od 5 godina zatvora.

  • mikki39 12.07.2011.

    ceka ga strogo hrvatsko pravosuđe i uvjetna kazna......

Komentiraj...
Vidi sve komentare