To je to što me zanima!

Uhitili su pljačkaša Fine, a još dvojicu policija intenzivno traži

Uz pomoć PU zagrebačke i PU karlovačke, ovih je dana iza rešetaka završio F.Š. (37) hrvatski državljanin s područja Zagreba koji je sudjelovao u dva razbojništva
Vidi originalni članak

Brodska policija uspjela je razriješiti dva slučaja oružanih pljački, prva je 15. ožujka bila u marketu u Starom Petrovom Selu, a druga 10. kolovoza u poslovnici Fine u Oriovcu. Uz pomoć PU zagrebačke i PU karlovačke, ovih je dana iza rešetaka završio F.Š. (37) hrvatski državljanin s područja Zagreba koji je sudjelovao u oba razbojništva. 

U staropetrovoselskom marketu on je 15. ožujka oko 21 sat maskiran čekao kraj radnog vremena i dvije djelatnice uz prijetnju vatrenim oružjem prisilio da mu predaju sav dnevni utržak i potom pobjegao. 

Pet mjeseci kasnije sličan je prepad izvršio u oriovačkoj poslovnici Fine, ali su mu u tome pomogli I.T. (40), također s područja Zagreba, koji je još u bijegu, te još jedan muškarac čiji se identitet utvrđuje i koji se također nalazi u bijegu.

Oružanu pljačku u poslovnici Fine izveli su gotovo po filmskom scenariju, s plijenom od nekoliko desetaka tisuća kuna sva  trojica pobjegli automobilom ka obližnjoj šumi kod sela Lovčić, taj su auto zapalili, a u bijeg se dali s vozilom koje je su ondje ranije pripremili za bijeg. li.

- F.Š. i I.T. su policiji otprije poznati po nizu sličnih kaznenih djela. F.Š. je uhićen na području Zagreba i sproveden je u zagrebački Županijski. Sa sigurnošću znamo da mu je u pljački Fine u Oriovcu pomogao I.T. za kojim intenzivno tragamo, te još jedan počinitelj čiji ćemo identitet uskoro sigurno utvrditi izjavio je u ponedjeljak u podne na tiskovnoj konferenciji Darko Petek, načelnik PU brodsko-posavske. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • eurodiesel 03.09.2012.

    Licemjeri sa portala bi rekli: "policija opet gubi vrijeme sa kokošarima umjesto da hvata prave kriminalce"!! Komentara nema..pa sam morao ja..da su fotografirali slučajno nekog murjaka ispred škole sa senfom na košulji..komentara bi bilo sigurno preko 100 do sada!! ;-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare