To je to što me zanima!

Uhitili trojicu: Podvodili su i iskorištavali dvije maloljetnice

Split: Muškarca (54) sumnjiče da je iskoristio lošu materijalnu situaciju maloljetnice te posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga. Dvojica su 'koristila' usluge
Vidi originalni članak

Policija je u Splitu privela trojicu muškaraca u dobi od 51 do 64 godine zbog sumnje da su podvodili i seksualno iskorištavali maloljetnice. Muškarca (54) sumnjiče da je iskoristio lošu materijalnu situaciju jedne maloljetnice te posredovao prilikom pružanja seksualnih usluga, iako je znao da je djevojka maloljetna. 

Policija 51-godišnjaka i 64-godišnjaka sumnjiči da su u tri navrata koristili spolne usluge dviju maloljetnica uz novčanu nagradu, iako su znali ili morali znati da su maloljetne.

Sva trojica su privedena na ispitivanje uz kaznenu prijavu za podvođenje djeteta i tri kaznena djela na štetu dviju maloljetnica. 

Idi na 24sata

Komentari 35

  • mišica612 24.10.2013.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • -istina živa- 23.10.2013.

    ovdje bi se trebalo malo više napisati jer ipak se radi o dvije poduzetne osobe,,jako poznate ,,nisu anonimci već duži niz godina uspješni u poslovanju,,,,da jedan stari lovaš uzima curicu od 16 god,,,pa da je normalan nebi da ona njega plaća,,,,

  • faith11 23.10.2013.

    Odvratno!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare