To je to što me zanima!

Uhitili trojicu lihvara koji su dužnika otjerali u smrt

Željko Erlić (41), Dražen Ažić (44) i 36-godišnji Kristijan Kolovrat iskoristili su teške materijalne prilike Ilije Mitrovića te s njim sklopili zajam
Vidi originalni članak

Ilija Mitrović (33) posudio je 30.000 eura. Oni su ga tjerali da im plaća kamate od čak 20 posto na mjesec. Dug je navodno narastao blizu milijun kuna. Ilija je napisao ocu u Zelengrad pismo u kojem mu je sve ispričao. Vozeći kamion iznad Obrovca, 11. siječnja ove godine survao se u provaliju i poginuo. Nije htio da na njegovu obitelj padne sjena sina samoubojice pa si je oduzeo život tako da to izgleda kao prometna nesreća. Zadarska policija došla je u posjed Ilijina oproštajnog pisma ocu, a navodno i lihvarskog ugovora. U srijedu su istražnom sucu priveli Željka Erlića (41), Dražena Ažića (44) i Kristijana Kolovrata (36). Tereti ih se za iznudu, prijevaru, lihvarski ugovor i sudjelovanje u samoubojstvu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Kakma 17.04.2008.

    Jadnikje vrati 90.000 Eura,ali to tim zvjerima nije bilo dosta.Ja sam za najstroziju kaznu,jer to je ravno ubijstvu.

  • DUPINA 17.04.2008.

    Za 30000 E digli 90000 bez kapi znoja. I sada će se odmoriti godinu eventualno dvije. I sutra opet u đir uloviti nekog beznadnog jadnika koji ne zna kako će prehraniti obitelj. Nema tu pravde dok ne bude život za život.

  • ribrane 17.04.2008.

    Od njih masu stvari i krece,a ti kamatari smiju radit jedino ako dobiju zeleno svjetlo pojedinaca iz krugova policije. Opce poznata stvar!!!! Uzmimo primjer od prije god.dana,kada je pojedini krug policajaca zajedno sa kamatarima u Rijeci,kamatario Javnog biljeznika.Nitko ne robija(pojedini su ostali i dalje na poslu),mediji su se stisali i nikom nista! PRAVNA DRZAVA ,NEMA STA!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare