To je to što me zanima!

Uhitili vlasnika noćnog kluba: Mlade djevojke vodio na uzici...

Nigerija: Mikea su nakon nekoliko dana pustili iz zatvora, ali tek nakon što je potpisao kako djevojke više neće voditi na povodcu ili ih na bilo koji način ponižavati
Vidi originalni članak

Mike Eze-Nwalie Nwogu (30), suvlasnik noćnog kluba u Lagosu u Nigeriji je nedavno uhićen jer je ponižavao mlade djevojke tako što im je stavljao ogrlice oko vrata i vodio ih na povodcu u javnosti.

Nwogu kojeg zovu Pretty Mike, poznata je osoba u afričkoj metropoli, a djevojke je počeo "pretvarati u psiće" prije najmanje godinu dana. Prvi put se s djevojkama na uzici pojavio na svadbi, ali fotografije nisu privukle puno pozornosti.

Otada se redovito pojavljivao u javnosti s djevojkama na ulici. Jedna je fotografija snimljena ispred dvojice policajaca koji su se smijali Mikeu i djevojkama. No javnost se počela buniti i pozivali su vlasti da kazne Mikea. Pritisak je bio toliko jak da su prošle srijede uhitili. Vlasti su objavile kako štite prava svih građana, a posebno djece, žena i ranjivih skupina društva. Rekli su i da će kazniti svakoga tko krši zakone države. Mikea su nakon nekoliko dana pustili iz zatvora, ali tek nakon što je potpisao kako djevojke više neće voditi na povodcu ili ih na bilo koji način ponižavati, piše Odditycentral.   

Idi na 24sata

Komentari 18

  • skipi 18.01.2017.

    Njega bi trebalo povezati za kitu pa vodit ga....

  • gordi 18.01.2017.

    A dame se svim silama trude da to ne bude tako

  • magdalena63 18.01.2017.

    Sad će uzica postati novi statement komad. Kao što it cure sad hodaju u pidžamama jer je moderno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare