To je to što me zanima!

Uhitili ženu: Sumnja se da je podmetnula čak sedam požara

Utvrđeno je da je osumnjičena je u vremenu od 18. - 23.srpnja u Dubravi kod Šibenika, zaseoci Relje-Junakovići namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana
Vidi originalni članak

Policijska uprava šibensko-kninska javlja da je uhićena 51-godišnjakinja koja je 'namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara'.

- Utvrđeno je da je osumnjičena je u vremenu od 18. - 23.srpnja u Dubravi kod Šibenika, zaseoci Relje-Junakovići namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana. Ti se požari nisu znatno proširili zbog samoorganizacije i brzog reagiranja mještana, te jedan požar na štali mještanina koji su uočili i ugasili policijski službenici koji su bili u preventivnom obilasku ovog područja - izvijestila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja piromanka je uz kaznenu prijavu predana u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave. 

Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Šibeniku traži jednomjesečni istražni zatvor protiv žene jer smatra da bi na slobodi mogla ponoviti to kazneno djelo.

Osumnjičena žena privedena je u ŽDO zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Nakon ispitivanja osumnjičene 51-godišnje hrvatske državljanke, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku priopćilo je što joj se sve stavlja na teret.

"Postoji osnovana sumnja da je u sedam navrata od 18. srpnja 2017. do 23. srpnja 2017. u Dubravi kod Šibenika s ciljem da izazove požare u naselju u kojemu živi, na otvorenome prostoru, u borovoj šumi i na smetlištu, sve u blizini više obiteljskih kuća, te na parceli svoga susjeda na kojoj je bilo sedam plovila na suhom vezu ukupne vrijednosti oko 500.000 kuna i u štali jednoga od susjeda, zapaljenim improviziranim bakljama i upaljačem palila krpe i ručnike natopljene lož uljem, stari papir, suhu travu i nisko raslinje", priopćio je ŽDO.
 

Idi na 24sata

Komentari 160

  • dragan18 25.07.2017.

    To je baba N.N. a da navedete ime i prezime nek se zna ko pali po Dalmaciji !

  • šiki007 25.07.2017.

    Znat će se uskoro samo oni izbrišu nedozvole objavu mafija tu.

  • Mikimauskucahaus 25.07.2017.

    Ne brini se ti nista stara.S obzirom na nase "pravedno" i 'ucinkovito" "pravosude" ti si na slobodi za godinu dana ili manje.Samo ti nastavi palit ovaj prokleti narod.Drugo nije ni zasluzio.Treba zapalit cijeu zemlju.

Komentiraj...
Vidi sve komentare