Obavijesti

News

Komentari 160

Uhitili ženu: Sumnja se da je podmetnula čak sedam požara

Utvrđeno je da je osumnjičena je u vremenu od 18. - 23.srpnja u Dubravi kod Šibenika, zaseoci Relje-Junakovići namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana

VIDEO

Policijska uprava šibensko-kninska javlja da je uhićena 51-godišnjakinja koja je 'namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara'.

- Utvrđeno je da je osumnjičena je u vremenu od 18. - 23.srpnja u Dubravi kod Šibenika, zaseoci Relje-Junakovići namjerno, otvorenim plamenom izazvala ukupno sedam požara, od čega šest na parcelama mještana. Ti se požari nisu znatno proširili zbog samoorganizacije i brzog reagiranja mještana, te jedan požar na štali mještanina koji su uočili i ugasili policijski službenici koji su bili u preventivnom obilasku ovog područja - izvijestila je policija.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja piromanka je uz kaznenu prijavu predana u pritvorsku policijsku jedinicu ove Policijske uprave. 

Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO) u Šibeniku traži jednomjesečni istražni zatvor protiv žene jer smatra da bi na slobodi mogla ponoviti to kazneno djelo.

Osumnjičena žena privedena je u ŽDO zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom.

Nakon ispitivanja osumnjičene 51-godišnje hrvatske državljanke, Županijsko državno odvjetništvo u Šibeniku priopćilo je što joj se sve stavlja na teret.

"Postoji osnovana sumnja da je u sedam navrata od 18. srpnja 2017. do 23. srpnja 2017. u Dubravi kod Šibenika s ciljem da izazove požare u naselju u kojemu živi, na otvorenome prostoru, u borovoj šumi i na smetlištu, sve u blizini više obiteljskih kuća, te na parceli svoga susjeda na kojoj je bilo sedam plovila na suhom vezu ukupne vrijednosti oko 500.000 kuna i u štali jednoga od susjeda, zapaljenim improviziranim bakljama i upaljačem palila krpe i ručnike natopljene lož uljem, stari papir, suhu travu i nisko raslinje", priopćio je ŽDO.
 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 160
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.