To je to što me zanima!

Uhvatili muškarca (70) jer je tri kile mesa krijumčario iz BiH

Uzalud ih je molio da mu barem ostave meso, kad već mora platiti kaznu, jer u BiH kupuje jer je jeftnijije, pa da može preživjeti mjesec s jako malom mirovinom
Vidi originalni članak

Lički policajci pohvalili su se velikim 'ulovom'. U subotu su zajedno s carinicima na Međunarodnom graničnom prijelazu Užljebić uhvatili muškarca (70) u krijumčarenju hrane. Pri ulasku u Hrvatsku nije im prijavio da je u BiH kupio šest kilograma suhomesnatih proizvoda i tri kilograma svježeg mesa. 

Ni carinici ni policajci nisu, kako doznajemo, muškarcu samo htjeli naplatiti kaznu, nego su mu meso i privremeno oduzeli. Uzalud ih je molio da mu barem ostave meso, kad već mora platiti kaznu, jer u BiH kupuje jer je jeftinije, pa da može preživjeti mjesec s malom mirovinom.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • shinigami8 05.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ljubica ljubičica_1 04.03.2014.

    Jeli je ovo moguće?

  • Marginalac 1 04.03.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare