To je to što me zanima!

Uhvatili pse koji su mjesec dana pustošili kokošinjce

Psi su prije mjesec dana gotovo istrijebili ptice u selu Veliki Rastovac, a prije tri tjedna poklali su ženi 23 kokoši. Prevezli su ih na promatranje
Vidi originalni članak

Više od mjesec dana dva psa mješanca napadala su perad i pustošila kokošinjce u općinama Zdenci i Crnac. Ulovili su ih u ponedjeljak ujutro u dvorištu Zdenke Fadljević u Velikom Petrovu Polju i prevezli ih na promatranje.
- Izašla sam oko 7.30 na dvorište. Sve je bilo puno raščerupanih pilića, starih mjesec dana. Psi su im provalili u gajbu i sve ih poklali - ispričala je Zdenka Fadljević, koja je izgubila tridesetak pilića. Mještani kažu da su psi lutalice napadali isključivo perad, ne ljude. Vjerojatno je riječ o psima koje su vlasnici napustili, pa su se snalazili pustošeći perad po slavonskim selima. Prije mjesec dana isti su psi gotovo istrijebili ptice u selu Veliki Rastovac, a prije tri tjedna zaklali su 23 kokoši jednoj mještanki.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Andriana 14.07.2009.

    Spirit lamp, slažem se s tobom. Šta očekuju da će napušteni i divlji psi travu pasti.

  • spirit lamp 14.07.2009.

    sonijakodimi glupaco...rijec je o jadnim zivotinjama koje su podivljale zbog ljudskog nemara i hrane se cim stignu. Nisu psi krivi, vec ljudi. Zao mi je seljaka i njihovih koka, ali zao mi je i pasa jer je u pitanju ljudski nemar.

  • _tony_ 14.07.2009.

    to sve treba pobit ima i u mome pselu pasa samo sto se oni kolju međusobno malo malo pa mrtav pas

Komentiraj...
Vidi sve komentare