To je to što me zanima!

Uhvatili mladića: Zapalio Jeep u Zagrebu i pobjegao taksijem

Mladić je prišao vozilu i za sada neutvrđenom zapaljivom tekućinom polio vjetrobransko staklo i poklopac motora pa zapalio tekućinu zbog čega je izgorio prednji dio automobila, a dijelom i njegova unutrašnjosti
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci proveli su istragu nad 25-godišnjakom zbog sumnje da je u ponedjeljak podmetnuo požar na autu u centru Zagreba.
 
Sumnja se da je 2. ožujka oko 3.35 sati došao u Prilaz Gjure Deželića, gdje je bio parkiran Jeep Compass zagrebačkih registracija, koji je vlasništvo 57-godišnjaka. Prišao je vozilu i za sada neutvrđenom zapaljivom tekućinom polio vjetrobransko staklo i poklopac motora, zapalio tekućinu otvorenim plamenom zbog čega je izgorio prednji dio automobila, a dijelom i njegova unutrašnjosti.

ODBIO POKAZATI OSOBNU Kazna 10.000 kn: U Puli vozio bez vozačke i s 1,75 promila

Potom, osumnjičeni se uputio do taksija, koji je bio parkiran odmah nasuprot zapaljenog auta, te se njime odvezao do autobusne stanice u Ulici kneza Branimira, otkuda se je udaljio pješice.

VELIKA AKCIJA USKOKA I POLICIJE Pala narko skupina: Uhitili su više ljudi, dilali 20 kg kokaina
 
Ukupna materijalna šteta pričinjena ovim kaznenim djelom  je neutvrđena.
 
Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je podnesena Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • 09.03.2020.

    m hajde.. malo polir paste i ko nov....

  • Mergi 07.03.2020.

    Kad postoji posljedica onda vrlo vjerojatno postoji i uzrok. Sumnjam da bi neko ovako nešto išao radit bez valjanog razloga.

  • nori 🖖 07.03.2020.

    A da je zapalio taxi i pobjegao jeep-om ?

Komentiraj...
Vidi sve komentare