To je to što me zanima!

Uhvatili trojicu pijanih vozača: Rekorder je imao 3,14 promila

U Voloderu je policija zaustavila 41-godišnjeg vozača automobila kutinskih registracija. Izmjerili su mu 3,14 promila alkohola. Uhićen je i odveden na triježnjenje u policiju
Vidi originalni članak

U subotu oko 2.40 sati, prilikom kontrole prometa u Hrvatskoj Dubici policija je zaustavila osobni automobil sisačkih registracija, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,47 promila upravljao 36-godišnji vozač. Uhićen je i nakon otriježnjenja uz optužni prijedlog doveden na nadležni prekršajni sud. 

U Glini  je zatečen 43-godišnjak, koji je bez položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,36 promila upravljao traktorom. Kako je recidivist, odnosno višestruki ponavljač prometnih prekršaja, uhićen je i nakon otriježnjenja doveden na prekršajni sud.

U otprilike isto vrijeme i u Voloderu je zatečen alkoholizirani 41-godišnji vozač osobnog automobila kutinskih registracija. Njemu je utvrđeno 3,14 promila, a kako je i on recidivist u prometu, uhićen je i do otriježnjenja zadržan u posebnoj prostoriji policijske postaje, nakon čega je uz optužni prijedlog doveden na prekršajni sud.

Idi na 24sata

Komentari 19

  • picek666 13.06.2017.

    Drugo i neznaju raditi, nego stajati vikendom na cesti i nista ne raditi. Uloviti kojeg pijanca to im je sav posao

  • tomicalomica 12.06.2017.

    Ja kad imam preko 2 promila iz pristojnosti niti ne tipkam na portalu

  • bcelija 12.06.2017.

    Da nije ovaj sa 3,14 bio Ludolf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare