To je to što me zanima!

Uhvatio ga Nero: Porscheom jurio i pokušao pobjeći policiji

Šibenska policija je preko novog uređaja koji očitava registracije na Jadranskoj magistrali u Njivicama uhvatila vozača crnog Porschea koji je imao zabranu vožnje
Vidi originalni članak

Bježeći od policije pretjecao je kolonu vozila preko punog traka pa skrenuo na parkiralište na kojem je skrivio lakšu nesreću. Počeo je bježati pješice, ali ga je policija tada sustigla.

Bahatog mladog vozača iz Šibenika skupocjenog crnog Porschea policija je jučer na Jadranskoj magistrali u Njivicama pokušala zaustaviti nakon što ga je “prepoznao” novi uređaj po imenu Nero ili ANPR. 

Radi se o sustavu za automatsko očitavanje, prepoznavanje i provjeru registracijskih oznaka na vozilima. 

Nero u svega dvije sekunde može očitati registraciju te dati policiji sve zabilježene informacije o vozilu i vozačima koji se njime koriste. Na taj način vrlo brzo i učinkovito policajci mogu uočiti neregistrirana ili odjavljena vozila, vozače koji upravljaju pod zabranom ili im je istekla vozačka dozvola. Nero odmah prepozna je li vozilo ukradeno ili je za njim iz nekog drugog razloga raspisana potraga, domaća ili Interpolova, te jesu li vlasnici u nekoj kaznenoj evidenciji.

- Uređaj je ovoga puta očitao i signalizirao da je riječ o vozilu čijem je vlasniku izrečena mjera privremene zabrane upravljanja motornim vozilima - kažu iz Policijske uprave šibensko-kninske. 

Vlasnik Porschea je B. K. iz Gospića, a vozilom je upravljao Šibenčanin (26). Odgovarati će zbog vožnje u vrijeme izrečene zabrane, pretjecanja preko pune linije, izazivanja prometne nesreće i bijega pred policijom.

Idi na 24sata

Komentari 143

  • Shenanigans 23.01.2016.

    Jedino Sevka ima više plastike od Porschea

  • ZoranKrejic 22.01.2016.

    3 godine zatvora, imat će dovoljno vremena da razmisli o svojim greškama

  • 7vuk777 22.01.2016.

    tata pomagaj

Komentiraj...
Vidi sve komentare