To je to što me zanima!

Uhvatio ženu s ljubavnikom u krevetu: Izvadio pištolj i ubio ih

Bila je nevjerna i ukaljala je moju čast kao muškarca. Ja sam samo uklonio ženu koja mi je uništila život na ovom svijetu, rekao je ubojica policiji i nije pokazao žaljenje
Vidi originalni članak

Juan Carlos Garcia (42) iz Kolumbije je optužen da je upucao i ubio svoju ženu i njezinog ljubavnika. Uhvatio ih je gole dok su se seksali.

Sandra Castellanos je imala 39 godina, a njezin ljubavnik Noe Gomez 35. Juan Carlos je sumnjao da ga njegova žena vara dok on radi noćne smjene kao zaštitar. Juan Carlos je 4. kolovoza  odglumio da ide na posao. Oko 21 sat se vratio i dok je troje djece spavalo izvukao je pištolj i ubio par. Garcia je za nevjeru saznao od susjeda. Skrivao se u kući svojeg prijatelja prije nego se vratio doma i uhvatio preljubnike na djelu. Kasnije se predao policiji, ali nije pokazao kajanje.

- Bila je nevjerna i ukaljala je moju čast kao muškarca. Ja sam samo uklonio ženu koja mi je uništila život na ovom svijetu - rekao je Carlos policiji. Ostaje u pritvoru i uskoro bi se trebao pojaviti pred sucem. Brigu o djeci preuzet će rođaci, piše The Sun. 

Idi na 24sata

Komentari 190

  • žaba davi rodu 15.08.2017.

    Nije ona vrijedna zatvora

  • biberrr 15.08.2017.

    Nije ju morao ubiti,a još manje njega. Da ju nije ovaj ševio,ševio bi ju neki drugi.

  • LjiljanaMilovanovic 14.08.2017.

    Covjek glup zamisli ukaljala ga, pa sto ju nisi otjerao. Ima troje djece na to nije mislio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare