To je to što me zanima!

Uigrani tim: Nije ni shvatila da su joj ukrali torbu nasred trga

Torba joj je bila pored nje. Odjednom je ustala i shvatila da je nema, a dva su mladića potrčala svaki u svom smjeru, rekao je suprug žene kojoj su ukrali torbu u Zadru
Vidi originalni članak

Spretni i uigrani lopovi ukrali su u petak navečer u Zadru torbicu od žene koja je sjedila u zadarskom Starom gradu na Trgu Petra Zoranića. Njoj su, prema riječima njezina supruga, torbicu koja je stajala pored nje kradljivci otuđili bez da je išta primijetila.

- Torba joj je bila pored nje. Odjednom je ustala i shvatila da joj nema torbice, a u tom momentu su dva mladića protrčala svaki u svom smjeru - kaže nam ogorčeni suprug koji se obratio vlasniku restorana ispred kojeg je sjedio za pomoć. Restoran ima video nadzor, a na snimkama se detaljno vidi tijek krađe. 

- Na snimci se vidi kako je ženska osoba u bijeloj majici nekoliko puta lagano potezala supruginu torbicu, a kad je vidjela da je ne gledamo je iskoristila priliku, zgrabila torbicu i otišla u svom smjeru. Ta dva klinca koja su protrčala su u stvari bila tu da nam skrenu pozornost na njih - prepričava nam čitatelj koji sumnja da se tu radi o dobro uigranoj skupini kradljivca koji tako 'operiraju' u tijeku turističke sezone.

Tvrdi da su se u torbici nalazili dokumenti, zlatni lančić, srebrna narukvica s koraljima i 200 eura gotovine.

Zadarska policija traga za kradljivcima.

- Zaprimili smo prijavu 53-godišnjakinje kojoj su otuđili torbicu dok je sjedila na zidiću. Materijalna šteta iznosi oko sedam tisuća kuna, a istraživanje u tijeku - rekao nam je Elis Žodan, glasnogovornik PU zadarske.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Jackal1 27.08.2018.

    Rumunji, to je onaj narod koji je prije nas ušao u uniju,toliko o toj uniji.

  • maratonac12 27.08.2018.

    a za ove lopove za koje se zna kaj sa njima pa netreba za njima tragat to su kriminalci milijunaši al niko njih ne hapsi ipak je prioritet 200 eura cjelu stanicu dignut na noge dok se ne nađe tih 200 eura uglavno za milijarde kuna to nije bitno

  • 27.08.2018.

    Tako se neprimijetno krade a ne kao oni naši u saboru

Komentiraj...
Vidi sve komentare