To je to što me zanima!

Ujak ubijene Jasmine: Smiljana je manipulirala sa svima njima

One su se stalno svađale među sobom. Policija neka da svoje i kad bude svoje na čisto dala, ako se bude vidjelo da je to istina, ako nije, ja ću reći da svi lažu, kazao je ujak ubijene
Vidi originalni članak

Drago Sabol, ujak ubijene Jasmine Dominić, u razgovoru s reporterom N1 televizije opisao je okolnosti u kojima je zadnji puta vidio svoju nećakinju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

- Kada sam je vidio, dok je bila živa, iste godine negdje, možda u petom ili šestom mjesecu. Na cesti pored gostione, mahala mi je i to je bio zadnji put da smo se vidjeli. To je bilo 2000. godine - ispričao je. Sabol je privremeno zatvorio svoj obrt, jer otkako je vijest o užasnom ubojstvu otkrivena, kaže da 'ne može ni jesti ni spavati, a kamoli raditi'.

DETALJI STRAVE U PALOVCU Iznad Jasmininog leša u škrinji je bio svinjski kare još iz 2002.

Vidno je potresen, s članovima uže obitelji od trenutka nestanka ne razgovara, pa čak ni s vlastitom sestrom, majkom ubijene, piše N1.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

'Sestre su se stalno svađale'

- One su se stalno svađale među sobom. Policija neka da svoje i kad bude svoje na čisto dala, ako se bude vidjelo da je to istina, ako nije, ja ću reći da svi lažu - izjavio je. 

Na pitanje zna li on istinu, ujak je izjavio da 'je zna za sebe'.  POTVRDIO ZAMJENIK DRŽAVNOG ODVJETNIKA Smiljana je sad okrivljenica, a potvrđen i uzrok smrti sestre

Drago Sabol kaže da ne smije reći jesu li Jasminini roditelji imali saznanja o slučaju.

Policija je od 2005. godine obavila više desetaka razgovora, terenskih provjera te raspisala i međunarodnu tjeralicu, ali nisu nikada došlo do razine osnovane sumnje o počinjenju kaznenog djela.

Jasminin ujak izrazio je nezadovoljstvo radom policije u slučaju nestanka. 

ZATUKLA JU JE ZBOG NOVCA? Smiljana godinama uvjeravala obitelj da se čuje s Jasminom

- To bi mogla mala djeca otkriti, a ne policija kojoj je to posao - kaže.

Ujak Drago tvrdi da je Smiljana podvojena ličnost i manipulirala je svima. Kako piše N1,  jednom je od susjede tražila posteljinu i jastučnicu za sestru koja je navodno došla u posjet, a sve se to odvijalo u trenucima kada Jasminu godinama nitko nije vidio. 

Gotovo 20 godina nakon Jasmininog nestanka, David, zaručnik starije Smiljanine kćeri, otvorio je zamrzivač i pronašao ljudsku nogu. Šokiran prizorom, otrčao je Katarini i rekao što je pronašao u zamrzivaču. Odlaze do njezina ujaka po pomoć odvodeći im mlađu djecu i njima šokirani pričaju što su vidjeli. Čim je čuo priču, ujak je pao u nesvjest. 
 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 25.02.2019.

    ako je dotični ujak znao o sestrinskim svađama onda je trebao to i naglasiti pred policijom kako bi još dok je bilo sviježe ,odnosno kada se moglo i pronaći predmet i lokacija žrtve a sestru pritisnuti uz zid i natjerati je na priznanje a to policija jako dobro zna kojom metodom a sada pričati nakon 19 g. je laprdanje u vjetar,,uzalud vam trud plavci i ujaci,,

  • 21.02.2019.

    Ako si znao trebo si prijaviti.Sada je lako biti pametan.

  • triangle 21.02.2019.

    Sad je već ujak pao u nesvijest, u prošlom članku je kćer pala . Tko će u idućem?

Komentiraj...
Vidi sve komentare