To je to što me zanima!

'Ukidanje presude je dokaz da nema urote RH protiv MOL-a'

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak u komentaru je dodao kako Hrvatska prema planu nastavlja s arbitražnim postupkom koji posreduje između države i MOL-a
Vidi originalni članak

Ministar gospodarstva Ivan Vrdoljak komentirao je objavu odluke Ustavnog suda kojom se bivšem premijeru Ivi Sanaderu ukidaju presude u slučajevima Ina-MOL i Hypo te kazao kako je to ''dokaz da ne postoji hrvatska urota protiv MOL-a''. 

Ministar je dodao kako Hrvatska prema planu nastavlja s arbitražnim postupkom koji posreduje između države i MOL-a.

Podsjetimo, Ustavni sud u ponedjeljak je objavio kako bivšem premijeru ukida presude u slučajevima Ina-MOL i Hypo zbog kršenja njegovih zakonskih, ustavnih i konvencijskih prava. 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Corleone Michael 28.07.2015.

    Vrdoljak bolje ti je da šutiš....

  • Korbar Vlado 28.07.2015.

    Hrvatsko pravosuđe očigledno nije u stanju dokazati da čovjek koji spava nije budan, da onaj koji sjedi ne trči,,,, i slično. Naravno, kome treba i kad treba. Kad bi sad opisao sve primjere nefunkcioniranja pravosuđa kao i posljedica istih na državu i društvo,, ne bi mi bilo dosta mjesec dana. Mišljenja sam da je uzrok svih zala u napaćenoj Hrvatskoj upravo pravosuđe. Pravosuđe je odgovorno za ekonomsku propast zemlje jer nije sankcioniralo pretvorbu i privatizaciju kao niti pljačku na svim nivoima kriminalne ljestvice, . Pravosuđe je odgovorno za moralnu propast društva jer nije sankcioniralo nepravdu, lopovluk, nasilje, itd, gdje se čak niti od čistokrvnih ubojica nije napravilo primjer . Pravosuđe je odgovorno za opću korupciju u društvu jer nikad nije sankcioniralo korupciju bez obzira na mnoge dokaze, svjedoke-šaptače a sve iz razloga što je i samo korumpirano do srži te je uvijek donosilo presude u korsit najboljeg ponuđača. Pravosuđe je odgovorno za propast mnogih tvrtki kao i građana koji su izgubili firme, kuće, zemlju, zbog neučinkovitosti sustava i abnormalno dugih sudskih procesa. Pravosuđe je odgovorno što nije neovisno, te na taj način funkcionira kao instrument ozakonjenja poslova i radnji koje u normalnim državama nemaju veze sa zakonom. Pravosuđe je odgovorno za masovno iseljavanje Hrvata koji ne žele živjeti u zemlji koja ih ne želi zaštititi i omogućiti im pravdu. Pravosuđe je odgovorno što će Hrvati,, kad tad, koliko god to izbjegavali,,, morati uzeti pravdu u svoje ruke. ILI ČE IZUMRIJETI!! Zbog iseljavanja iz takve države, asimilacije u druge narode, ili drastičnog pada nataliteta, čisto svejedno.

  • Miške 28.07.2015.

    Kakvog je to vola Čaćić postavio za ministra.

Komentiraj...
Vidi sve komentare