To je to što me zanima!

Ukleta cesta uzela im 2 sina u 18 mjeseci, otac jedva preživio

Dva sina izgubiti, nema ih više, to je za mene previše, rekla je shrvana Marica Čmarec, kojoj je u ponedjeljak na državnoj cesti D34 poginuo sin Srećko (35)
Vidi originalni članak

Idem u crkvu, molim se Bogu, ali ne znam što nas je to začaralo? Sin Mario mi je umro na cesti, suprug Stevo jedva je preživio nesreću, a sada mi je cesta odnijela i sina Srećka, koji je vječito bio pijan. Vjerojatno je uvečer krenuo u susjedno selo po rakiju. Dosta mi je svega. Ili je sudbina ili nešto drugo. Dva sina izgubiti, nema ih više, to je za mene previše, rekla je shrvana Marica Čmarec, kojoj je u ponedjeljak oko 18 sati na državnoj cesti D34 između Vraneševaca i Čađavice poginuo sin Srećko (35).

Na istoj cesti joj je prije dvije godine poginuo sin Mario, kojemu je u vožnji stalo srce. Na mjestu na kojem je stradao Srećko prije dva mjeseca umalo je poginuo suprug Stevo. Na njegov traktor naletio je kamion. Bio je u komi tri dana, no uspio se izvući. 

Idi na 24sata

Komentari 75

  • zokios 21.02.2012.

    Svi vi koji se na ovim komentarima smijete nečijoj tragediji nemam komentara za vas. Može vas samo sram biti. Tu obitelj sam površno poznavao. Srećka sam bio upoznao prošle godine. Bio je predivan čovjek. Drag,veliki veseljak,prijatelj uvijek sklon pomoći kad zatreba,čovjek kao i svaki drugi sa vrlinama i manama. Ovim putem želim izraziti iskreno saučešće obitelji Čmarec. Što još da kažem strašno mi je žao što mu se to desilo! Pozdrav iz Osijeka

  • zagerec 26.01.2012.

    DRAGI PRIJATELJU SREĆKO OTIŠAO SI I ZA TEBOM JE OSTALA SAMO TIŠINA I TUGA ,ALI NEĆEMO TE ZABORAVIT OSTAJEŠ ZAUVIJEK U NAŠIM SRCIMA I MISLIMA PAMTIT ĆU TE KAO POŠTENOG ČOVJEKA I PRIJATELJA . OSTAVIO SI OCA I MAJKU U VELIKOJ TUZI I JADU ALI I OSTALE PRIJATELJE I KUMOVE I SVOJE SELJANE SELA SENKOVAC . DRAGI SREĆKO NA DRUGOM SVIJETU ČEKA TE TVOJ BRAT MARIO NEKA VAM JE LAKA HRVATSKA GRUDA I POČIVALI U MIRU BOŽJEM NEKA VAM JE VJEČNA SLAVA I HVALA.

  • miske 25.01.2012.

    Zar vi novinare ne bi trebali imati barem malo samocenzure??? citiram: 'Sin Mario mi je umro na cesti, suprug Stevo jedva je preživio nesreću, a sada mi je cesta odnijela i sina Srećka, koji je vječito bio pijan. Vjerojatno je uvečer krenuo u susjedno selo po rakiju.' U ovakvim trenucima, mislim da nije ljudski objavljivati još tuđu sramotu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare