To je to što me zanima!

Ukrajina tvrdi da je ubijen ruski general Gerasimov: Sudjelovao u akciji u Siriji i aneksiji Krima

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ukrajina je priopćila da su njezine snage ubile više od 11.000 ruskih vojnika, dok je Moskva potvrdila oko 500 mrtvih, a niti jedna strana nije rekla ukrajinske žrtve
Vidi originalni članak

Ukrajinska vojna obavještajna služba objavila je danas da su ukrajinske snage ubile generala Vitalija Gerasimova u blizini opkoljenog grada Harkova.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gerasimov je sudjelovao u drugom čečenskom ratu, ruskoj vojnoj operaciji u Siriji i aneksiji Krima, zbog čega je i odlikovan.

Rusko ministarstvo obrane nije potvrdilo izvješće, a još jedan ruski general, Andrej Sukhovecki, također zamjenik zapovjednika 41. armije, ubijen je krajem veljače.

Ukrajina je priopćila da su njezine snage ubile više od 11.000 ruskih vojnika, dok je Moskva potvrdila oko 500 mrtvih, a niti jedna strana nije rekla ukrajinske žrtve.

Broj žrtava je veći

Ured Visokog povjerenika Ujedinjenih naroda za izbjeglice objavio je u ponedjeljak da je potvrdio da je u Ukrajini od početka ruske invazije 24. veljače poginulo 406 civila, uključujući 27 djece, ali i napomenuo da je stvarni broj vjerojatno puno veći.

>>>Stanje u Ukrajini iz minute u minutu možete pratiti OVDJE

Idi na 24sata

Komentari 51

  • 08.03.2022.

    A možda je mrel od zaraze veličanstvene 😵‍💫

  • pink007 08.03.2022.

    Prvi put cujem da neka zemlja pobjedjuje kojoj se teritotij smanjuje iz dana u dan

  • reno1 08.03.2022.

    Slava Ukraine ✌️💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare