To je to što me zanima!

Zelenski smijenio najvišeg zapovjednika na istoku zemlje i tražio je nove sankcije Rusiji

Volodimir Zelenski otkrio je kako se ukrajinske snage polako približavaju Hersonu i istočnoj regiji zemlje. Ruske snage demantirale su novi napad na Odesu
Vidi originalni članak

Najvažniji događaji:

Idi na 24sata

Komentari 97

  • građaninx 18.08.2022.

    Od rusa smo culi svega! Koliko su inovativni kad maltretiraju nekoga to je cudo! Ali da nemaju bar malo srama dok lazu to je isto tako cudo! Vidi se da su bratski narod sa srbima po izjavama kad su ocito krivi, ista stvar u nasem okruzenju, srbi nisu odgovorni za Srebrenicu, Vukovar, Škabrnju itd. Kao ni rusi koji su agresori na državu kojoj su garantirali teritorijalni integritet ali zato su krivi oni koji je brane i spasavaju vlastiti zivot na jedini moguci nacin koji im je ostao, borbom protiv okupatora-agresora i zato su zlocinci!! Ma jednostavno bravo za rusko vodstvo!! Te ideje zapad treba zapamtit i implementirat u sudstvo kad se njima bude sudilo!! Jednako nepristrano i pravedno kako oni sude i zele sudit optuzenima. Bravo rusijo, bravo rusko vodstvo!! Kako vas nije sram?!?

  • vujat 26.07.2022.

    Ovaj Zeleni praško odlično provodi denacifikaciju; pola ih je već smijenio!

  • schmeling 26.07.2022.

    Zelenkovic moze smjeniti koga mu kazu, cisto sumnjam da on moze ista narediti. Ako on moze naredivati onda je Ukrajina stvarno u banani. Ovo dtugo da on trazi sankcije, ista stvar. Nemoze on nista traziti jer ga niko ne uzima za ozbiljno. Komicar bio komicar ostao. Kad je u Jugi prezidente bio bravar onda su se sprdali s tim, normalno tek nakon sto je umro jer prije toga nisu smjeli zucnuti. Sada kad je komicar predsjednik u Ukrajini onda je to OK.

Komentiraj...
Vidi sve komentare