To je to što me zanima!

Ukrala slike curice na 'Fejsu' i bivšem rekla da je ona njegova

Učiteljica Victoria odlučila se osvetiti bivšem dečku Danielu jer ju je ostavio. Poslala mu je slike curice, koje je ukrala na Fejsu, i uvjerila ga da je on djevojčičin otac
Vidi originalni članak

Povrijeđena učiteljica Victoria Jones (23) nikako se nije mogla pomiriti sa prekidom. Dečko Daniel Barberini (26) ostavio ju je nakon skoro godinu i pol veze. Odlučila mu se osvetiti zbog toga. Na Facebooku je vidjela fotografije kćerkice svoje bivše školske kolegice Sarah Jensen. U albumu su bile slike rođenja curice, otvaranja poklona za Božić i općenito njezino odrastanje. 

Učiteljica je poslala slike bivšem dečku i uvjerila ga da je to njegova kćer. Tvrdila je kako je u New Yorku rodila blizance i nazvala ih Keira i Harrison. Dječak s Downovim sindromom je u njenoj priči preminuo nakon poroda, a ona se sa kćerkicom odselila u Australiju gdje povremeno žive. Daniela je gotovo dvije godine uvjeravala u lažnu priču. 

Njezin pakleni plan izjalovio se kada je Daniel pokazao sliku djevojčice prijatelju, koji poznaje njezinu pravu majku. Uslijedio je šok. Za prevaru je saznala socijalna služba, policija i ravnateljstvo škole u kojoj Victoria predaje. Obzirom da je policija nakon istrage zaključila kako Victoria nije prekršila zakon, njenim slučajem sada se bavi samo učiteljsko vijeće u Walesu, piše Telegraph. Victoria je nastavila predavati u školi, iako su se mnogi roditelji žalili na nju. Nije poznato je li njezina školska kolegica pokrenula tužbu protiv nje.

Idi na 24sata

Komentari 24

  • dmis 24.09.2011.

    Dosta mi je fejsa na svakom koraku gdje se okrenem, a jos moram o njemu citat na portalu vodećih Hrvatskih novina

  • Vila_1 24.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Peruzzi 24.09.2011.

    Tipično žensko ponašanje... ne želi te više, pomiri se s tim i nastavi živit!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare