To je to što me zanima!

Ukrale robu u vrijednosti 17.000 kuna, pa pale u jarak

Policajci su ih pokušali zaustaviti, ali one su se dale u bijeg. Prilikom potjere sudarile su se sa policijskim i još dva automobila, i na kraju su sletjele u jarak. Auto u kojem su bježale također je bio ukraden
Vidi originalni članak

Nakon automobilske potjere, policija je u Chicagu na Crni petak uhitila  tri žene koje su ukrale robu u vrijednosti od oko 17.000 kuna.

Patrolirajući pored jednog trgovačkog centra, policajci su u bijelom Chevroletu Imapala primjetili tri žene za koje su imali informacije da su počinile krađe u području Chicaga.

Policajci su ih pokušali zaustaviti, ali one su se dale u bijeg. Prilikom potjere sudarile su se sa policijskim i još dva automobila, i na kraju su sletjele u jarak.

RASPRODAJA I NA INTERNETU Povoljna kupnja: Nakon crnog petka i ponedjeljak je 'jeftiniji'

No, ni tu nije bio kraj potjere, jer su žene izašle iz auta i počele bježati. Policajci su ih uspjeli uhvatiti, s tim da su 18-godišnju vozačicu uspjeli privesti tek nakon upotrebe elektrošokera. 

Bijeli Chevrolet Impala u kojem su bježale također je bio ukraden. Prilikom pretrage auta policajci su našli ukradene skupe parfeme, čizme i odjeću u vrijednosti od 2.500 dolara.  

 Na Crni petak, dan nakon Dana zahvalnosti, Amerikanci masovno odlaze u kupovinu jer su tada najveća sniženja.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare