To je to što me zanima!

Ukrali auto, vozili se cijelu noć dok ga nisu pokvarili i ostavili

Mladić (19) je s još dvoje maloljetnika u Sisku imao uzbudljivu noć u utorak, osim što su ukrali auto i provozali se, provalili su u frižider od kioska i ukrali alkohol i sokove
Vidi originalni članak

Zbog neovlaštene uporabe tuđe pokretne stvari, teške krađe provaljivanjem i krađe, sve počinjeno u jednoj noći u Petrinji, dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom i dvojicom maloljetnika. Njih se sumnjiči da su u večernjim satima u utorak, 21. listopada, na parkiralištu na Trgu Stjepana Radića ušli u nezaključani osobni automobil sisačkih registracija, u kojem je bio ključ, te ga stavili u pogon i njime se vozili cijelu noć, da bi ga u neispravnom stanju ostavili u Željezničkoj ulici. Iz automobila su ukrali autoradio, koji je naknadno pronađen i vraćen odgovornoj osobi petrinjske udruge, u čijem je automobil vlasništvu. 

Nadalje ih se sumnjiči da su te noći, 21./22. studenoga, na Trgu Petra Preradovića provalili u vanjski hladnjak kraj kioska, iz kojeg su ukrali više alkoholnih i bezalkoholnih pića. Tijekom provođenja kriminalističkih istraživanja dio ukradenih pića je pronađen i oduzet te će biti vraćen odgovornoj osobi kioska.

Zbog počinjenih kaznenih djela osumnjičeni će biti kazneno prijavljeni nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u Sisku. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • Uznik 26.11.2017.

    Pa ti ostavi zenu samu u autu

  • Mergi 23.11.2017.

    Šalu na stranu, materijalna šteta nikada vlasnicima neće bit vraćena. A nisu u Sisku baš ljudi imućni da bi ovo bila samo sitnica. Da je pravde za ovo bi išli prvo na dobrovoljni rad do otplate štete i to sa duplim kamatama a onda najmanje 5 godina u zatvor. Ali ne zatvor kakav je kod nas nego pravi zatvor. Nebi ovo bila nikome zajebancija da zna da će bit jebeno kažnjeni. Za ovakve stvari se i glave gube ako se naleti na krivog čovjeka, tako da ovo nije ni smiješno ni zabavno. Ovo je glupo i od takvih budućnosti nema. Ovo je tek početak njihovih bjednih i nepotrebnih života

  • Cipelcug 23.11.2017.

    Dobio sam ideju. Tako će moja malenkost uzeti ključ od auta moje zakonite polovine i voziti ću se, voziti. Zamislite, idealne situacije držim volan u ruci, polako vozim, vozim i u automobilu divna tišina!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare