To je to što me zanima!

Ukrao Isusa u Lukavcu, našli su ga: 'Bio je u kanalu ispod mosta i sad je siguran u našoj crkvi'

Između 16. i 17. svibnja u Tratinskoj ulici u Lukavcu nepoznati je počinitelj ukrao Isusa s kapelice, ali mu je na križu ostavio ruke
Vidi originalni članak

Molili smo nakon mise za počinitelja da dođe k sebi i molitva je urodila plodom. Preko posrednika je javio lokaciju gdje je stavio Isusa. Bio je u kanalu ispod mosta, blizu kapelice i društvenog doma u Lukavcu, rekao je Josip Žagar, župnik Majke Božje Fatimske u Lukavcu. 

POGLEDAJTE VIDEO: 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Isus je sad na sigurnom u našoj crkvi te ćemo ga poslati na restauraciju zajedno s rukama. Želimo ga obnoviti i ponovno staviti na mjesto. To je staro umjetničko djelo, napravljeno od lipovine. Zamolio bih sve da ne osuđuju počinitelja jer se čovjeka nikad ne osuđuje. Mi u Lukavcu smo dobro postupili. Molili smo za dobro i sve je dobro završilo - dodao je Žagar. 

ŠOK U LUKAVCU 'Ukrali su nam Isusa! Nadam se da će nam ga vratiti. Kamere su sve snimile, znamo tko je lopov'

Podsjetimo, između 16. i 17. svibnja u Tratinskoj ulici u Lukavcu nepoznati je počinitelj ukrao Isusa s kapelice, ali mu je na križu ostavio ruke. Šteta je, procjenjuje policija, više tisuća eura.

MJEŠTANI LUKAVCA U ŠOKU Netko je kraj Zagreba ukrao Isusa, šteta je nekoliko tisuća eura. Župnik: 'Ovo je žalosno'

- Isusu je mjesto ovdje i nadamo se da će se ovamo i vratiti. Naše mjesto ne pamti ovakav slučaj, a nadam se da se više nećemo u medijima pojavljivati po lošem. Ovdje nas ima raznih religija i nacija te nikad nismo imali nikakve probleme zbog toga. Živimo skladan život i nadam se da ćemo tako nastaviti. Poštuj tuđe da bi poštovao svoje - ispričali su nam mještani. 

Idi na 24sata

Komentari 32

  • Shiljilo 24.06.2023.

    Ja da sam isus, sad bi malo opreznije odigrao. Nebi baš išao naokolo i čuda stvarao...

  • winston22 22.05.2023.

    nepoznati počinitelj?, već se znalo drugi dan tko je, snimile su ga kamere iz vatrogasnog doma, kafića i frizerskog salona, prolupala pijandura.

  • 21.05.2023.

    Takvima ništa sveto nije

Komentiraj...
Vidi sve komentare