To je to što me zanima!

Ukrali mu bus pred zgradom, vozali se pa se zabili u nasip

Dok su izlazili s parkinga udarili su u auto parkiran u blizini, ali ih to nije omelo te su nastavili juriti cestom. Navodno su vrludali inače gusto naseljenim kvartom
Vidi originalni članak

Nakon povratka s izleta na Plitvičkim jezerima autobus sam parkirao pred zgradom ispunio sam papirologiju, očistio ga i zaključao jer sam se tako dogovorio sa šefom, rekao je vozač Mario Alavanja.

Otišao je u stan na spavanje, a kad se u četvrtak ujutro probudio, kako kaže, autobusa više nije bilo.

- Na cesti sam našao samo ratkapu koja je otpala s jednog od kotača - kaže. 

Dva mladića su u Požegi provalila u bus, potvrdila je policija. Dok su izlazili s parkinga udarili su u auto parkiran u blizini, ali ih to nije omelo te su nastavili juriti cestom. Navodno su vrludali inače gusto naseljenim kvartom te su nakon kilometar i pol izgubili nadzor nad vozilom i s kolnika sletjeli na travnjak na kraju slijepe ulice. 

Nisu se zaustavili nego su dodali gas prije nego su se zabili u nasip rijeke Veličanke. Pretpostavlja se kako su se htjeli popeti na uski nasip i provesti autobus uz rijeku. U međuvremenu je vozač pozvao policiju. Mladići su navodno bili pijani. Vlasnik tvrtke još nije odlučio hoće li tužiti mladiće.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • extrem 11.06.2015.

    pisonja i zuga opet u akciji

  • ledo1 11.06.2015.

    mislili su da je to lako vozit samo sjedneš i to fino ide samo

  • Linz 11.06.2015.

    Kad će vlasnik tvrtke odlučiti hoće li tužiti mladiće ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare