To je to što me zanima!

Ukrali slovenski Porsche pa ga rastavili na dijelove u garaži...

U radionici su pronađeni i drugi dijelovi koji ne pripadaju ukradenom Porscheu: zračni jastuci, razna elektronika i elektroničke naprave s priključkom. U radionici su im pronašli i ilegalni pištolj
Vidi originalni članak

Dvojica muškaraca (34) u subotu su na Srebrnjaku ukrala automobil Porsche Macan slovenskih registracija, koji su potom rastavili na dijelove u svojoj garaži.

U popodnevnim satima provalili su u stan iz kojeg su ukrali ključeve kojima su mirno sjeli u auto i odvezli se - prenosi policija.

Auto je vlasništvo slovenske firme sa sjedištem u Ljubljani.

Policija je na temelju istraživanja i informacija dobivenih od oštećenih vlasnika, ubrzo došla do automobila kojeg su pronašli u garažnoj radionici na području Dubrave.

U radionici su zatekli dvojicu muškaraca kako rastavljaju automobil te ih odmah uhitili.

NEMAJU MILOSTI Gdje će im duša: Kradu čaše, milodare, ali i darove za djecu

Policija je auto zatekla u djelomično rastavljenom stanju. Demolirana je plastika i kokpit, koji su pronađeni u prtljažniku automobila. 

U radionici su pronađeni i drugi dijelovi koji ne pripadaju ukradenom Porscheu: zračni jastuci, razna elektronika i elektroničke naprave s priključkom.

Također, kod osumljičenih je pronađen i ilegalni pištolj s odgovarajućim spremnikom i streljivom.

Osumljičeni su privedeni i protiv njih je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu.
 
Iako dovršeno za ovo kazneno djelo, policija nastavlja kriminalističko istraživanje radi otkrivanja mogućih drugih kaznenih djela koja su počinili muškarci.

Idi na 24sata

Komentari 29

  • ichbin2 08.01.2020.

    a budu ga sad sastavili za vlasnika ili bude predan u djelovima?

  • najiram 10 07.01.2020.

    pa slovenci narućili da im rastave porše...i u djelovima ga prebace u sloveniju...da dignu lovu od osiguranja a porše sastave ponovo...jasno ko dan...

  • japanokinez 07.01.2020.

    Ja recimo imam u autu mobitel koji neovisno o bilo čemu radi i pokazuje mi gdje je auto. Na taj način je vlasnik pronašao “radionicu” I obavijestio policiju. Razina inteligencije lopova je na nivou osobe kojoj se osušio mozak.

Komentiraj...
Vidi sve komentare