To je to što me zanima!

Ukrao Audi pa njime udario u policajce, bježao i skrivio sudar. Pronašli su ga u Zaprešiću

Nakon što je ukradenim Audijem srušio policajce i pobjegao prema Zaprešiću, muškarac je i skrivio sudar. Pronašli su ga par sati kasnije, a potom i otkrili da je ukrao još dva automobila
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci pronašli su muškarca (43) koji je ukrao auto, njime udario policajce i bježao, a pritom otkrili i da je ukrao još dva automobila.

Kako su izvijestili, sumnja se da je u noći na 14. veljače u Dugoj Resi ušao u neograđeno dvorište i prišao otključanom Audiju te s originalnim ključem, kojeg je prethodno pronašao, ukrao automobil kojeg je potom nastavio i koristiti.

Dan kasnije, policajci su na parkiralištu u Gradišćanskoj ulici u Zagrebu uočili isti Audi. Kad je muškarac došao do automobila, policajci su ga pokušali spriječiti, ali on ih je udario autom i srušio na pod te pobjegao. 

Nastavio je juriti prema Zaprešiću gdje je skrivio sudar i pobjegao pješice u nepoznatom smjeru. 

Nakon toga, policajci su pokrenuli intenzivne mjere traganja i šest sati kasnije uhitili muškarca na području Zaprešića. Istragom su potvrdili sumnju da je ukrao još dva automobila.

Sumnja se da je u noći na 14. siječnja u Karlovcu ušao u dvorište obiteljske kuće i ovdje ukrao još jedan Audi koji je kasnije pronađen na parkiralištu u Zagreub. Isto tako, sumnja se i da je između 3. i 4. siječnja u Poznanovcu ušao u dvorište kuće i ovdje ukrao Opel koji nije bio zaključan, a ključ je ostao u kontakt bravi. Taj su automobil pronašli u Gornjoj Bistri.

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnesena kaznena prijava.
 

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Lukiće 17.02.2022.

    Od prije poznat policiji.

  • ajetodoo 17.02.2022.

    Sad će ga pritvorski nadzornik zaljučati u ćeliju i ostaviti ključ u bravi.

  • Vlad 17.02.2022.

    Dragi vozači koji ostavljate ključeve u autu, doduše u svom dvorištu, ja vas potpuno razumijem kako vam je. Meni su ukrali bicikl koje je bio zaključan ali u dvorištu koje ne zaključavam . U policiji mi održali predavanje o čuvanju imovine:-)

Komentiraj...
Vidi sve komentare