To je to što me zanima!

Ukrao auto, razbio ga i zapalio pa pokušao provaliti u kiosk

Riječanin (35) je pokušao provaliti u dva auta. Uspjelo mu je ući tek u treći, no zabio se u zid nakon čega se auto zapalio. Nakon toga je htio provaliti u kiosk preko puta
Vidi originalni članak

Na parkiralištu u riječkoj Ulici Milutina Barača, u četvrtak oko jedan sat, 35-godišnji Riječanin je pokušao provaliti u dva automobila. U Lanciju Deltu u vlasništvu 57-godišnjaka iz Rijeke i Škodu Fabiju u vlasništvu 68-godišnjaka iz Rijeke provalnik nije ušao. No, od provale nije odustao i obio je bravu Ford Fieste u vlasništvu 31-godišnje Riječanke. Upalio je motor prespajanjem električnih žica, ali nije daleko stigao. Odmah nakon toga je udario vozilom u obližnji zid. 

Zbog nestručnog spajanja žica u Fiesti je izbio požar nakon kojeg je auto gotovo u potpunosti izgorio. Prije policije na parkiralište su stigli vatrogasci i ugasili su požar. 

Provalnika su ubrzo zapazili s druge strane ceste gdje je pokušao provaliti u kiosk u Zvonimirovoj ulici. Iz kioska nije ništa ukrao, a policijski službenici su ga uskoro uhvatili i priveli na kriminalističko istraživanje u II. policijsku postaju Rijeka. 

Alkotestiranjem mu je utvrđena koncentracija alkohola od 1, 64 promila. Provalnika su kazneno prijavili zbog oštećenja tuđe imovine i teške krađe u pokušaju. 

Idi na 24sata

Komentari 41

  • Rijecanka_1 11.01.2013.

    Koji specialac :/

  • ružanprljavzao 11.01.2013.

    Kakav kreten, a šta sad vlasnik vozila ostao bez auta, bez odštete vjerojatno jer ovaj pretpostavljam nema za crnu kiflu. Zatvor i ništa drugo za takve.

  • novajlija 10.01.2013.

    e ovo stocu pitat maloje glupo al mislim daje pametno kad stranac doje u hrvatsku provalnik polupa automobil il bilo sta da napravi jel postoji neko osiguranje od te drzave da to naplati a da provalnik bude kaznjen

Komentiraj...
Vidi sve komentare