To je to što me zanima!

Ukrao auto taxi Cammea pa ga osudili na 3,5 godine zatvora

Sudac Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić je Seđada K. nepravomoćno osudio na tri i pol godine zatvora. On je u srpnju ukrao automobil taxi službe Cammeo
Vidi originalni članak

Seđada K. (35) je vozač taxi Cammea I. P. (22) 5. srpnja 2011. u 23.20 sati dovezao na parkiralište zagrebačke Ulice Ljudevita Posavskog. Putnik je tada razbio bocu i naredio vozaču da izađe iz Škode. Potom se odvezao. 

No, I.P. (22) je odmah nazvao policiju, koja je lupeža uhitila 10-ak minuta kasnije u Ulici Stjepana Romića. Sudac Županijskog suda u Zagrebu Ivan Turudić Seđada K. nepravomoćno je osudio na tri i pol godine zatvora.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • SvetiPetar 26.01.2012.

    U redu je da je kažnjen. A što bi trebalo za ovo razbojništvo, pomilovati ga po glavici??? Da je vašem djetetu ovako nešto napravio da li bi vam to bilo u redu? Ali slažem se da ono što je netko komentirao da bi onog što je zgazio pješaka na zebri ( ne znam da li se misli na jednog Cammmeovog taksistu koji je zgazio i ubio pješaka prije par mjeseci) smatram da bi taj trebao odležati bar 10 godina. A Kosta Bre Minovski bi onda trebao 20,ako se uzme u obzir svaki zločin i prijevara koju je napravio.Ali zar očekujete pravdu u ovoj smiješnoj državi???

  • ivič 10.01.2012.

    ispada da je manje zlo ubiti ili silovati od krađe auta!Sramotan zakon ili sudac!

  • mali22 10.01.2012.

    Puno je takvih seđada kod nas koji rade svašta a niko im ništa neće ili nesmije aimaju veća prava nego mi.Potpuno se slažem sa Jun Fanom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare