To je to što me zanima!

Ukrao šefu 250.000 eura za bunker protiv izvanzemaljaca

Christian R. (35) iz Himmelkrona toliko se bojao izvanzemaljaca i Sunčevih oluja da je napravio ispod kuće bunker. Od poslodavca je zbog toga ukrao 250.000 eura
Vidi originalni članak

Christian R. (35) iz Himmelkrona u Bavarskoj toliko se bojao izvanzemaljaca i Sunčevih oluja da je ispod kuće napravio atomski bunker. I to ne bi bilo ništa sporno da za taj svoj "projekt" nije ukrao 250.000 eura od svog poslodavca.

Zbog toga je završio pred sudom, a suca Michaela Ecksteina ne zanima samo kako je financirao bunker u koji je ugrađena najnovija švicarska tehnologija, već i sve ono što je u njemu pronađeno, piše Bild.

Pet ručnih granata, desetak ručno izrađenih bombi, 9,5 kilograma propelanta, 971 gram marihuane...sve su to za sud sporne stvari otkrivene u bunkeru. 

Christiana stoga terete i za posjedovanje droge te izradu improviziranih bombi. On je, pak, u svoju obranu izjavio da je o izradi eksploziva učio u vojsci te da je bombe napravio kako bi, ako mu glavni izlaz bude zatrpan, mogao nekako izaći iz bunkera. 

Sudac smatra da je čuvanje eksplozivnih sredstava u neposrednoj blizini kuće ugrozilo život Christianove kćeri i supruge.

Suđenje se nastavlja. 

Idi na 24sata

Komentari 13

  • oi loj 28.07.2015.

    hahahaha...koji kralj

  • Avioooon 69 24.07.2015.

    Nije on kriv, treba optužit ode njegovog dilera. Trip ga je pucao na paranoju.

  • šimešime 24.07.2015.

    Spreman k'o Slovenci za pristup otvorenom moru...

Komentiraj...
Vidi sve komentare