To je to što me zanima!

Ukrcao se na avion kao starac, a sletio kao mladić u 20-ima

Mladić je na licu imao silikonsku masku starca, no odale su ga mladolike ruke koje su zainteresirale posadu. Masku je skinuo u WC-u i vratio na sjedalo kao mladić
Vidi originalni članak

Stari gospodin, naboranog lica s naočalama ukrcao se u Hong Kongu na let za Kanadu i u Vancouveru sletio kao 20-godišnji mladić. Ilegalac ipak nije bio potpuno temeljit, pa je osoblje aviona kanadske kompanije uočilo da ima iznimno mladolike ruke. Kad je starac za vrijeme leta 29. listopada 'postao' mladić, obavijestili su graničnu agenciju.

- Za vrijeme leta je u zahodu skinuo masku i izašao kao Azijat u 20-im godinama - rekli su iz Agencije. Mladić je agentima u početku tvrdio da su se zabunili i da on sa sobom ima samo jednu torbu, no nakon što su mu pokazali još dvije torbe, jednu sa silikonskom maskom koju je skinuo, ipak je na kraju priznao i zamolio ih da ga prime u zemlju kao izbjeglicu. 

- U jednoj torbi bile su njegove osobne stvari, u drugoj rukavice, a u trećoj maska starijeg bijelca za lice i vrat, smeđa kožna kapa, naočale i smeđa vesta - izvjestili su iz agencije i dodali da se na let ukrcao s tuđom kartom. Mladić je za agente morao staviti masku kako bi potvrdili sumnje te kažu da je čak i oponašao pokrete starca. Glasnogovornik kompanije Air Canada, rekao je kako je mladić u Hong Kongu morao proći niz provjera uključujući kontrolu putovnica koju vodi kineska vlada, pa nije jasno kako se ipak uspio ukrcati na avion. Mladića su zadržali u pritvoru do završetka istrage. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tajnamoja 05.11.2010.

    Ima muda labudova

  • jasna_4 05.11.2010.

    cudno da nitko nije primijetio,pa kakva je to maska...ne vjerujem ja u to....ima tu nest..

  • DinoLolman-Parać 05.11.2010.

    koji bog, ovakav bi u nasoj vladi dobro dosa hah

Komentiraj...
Vidi sve komentare