To je to što me zanima!

'Ulaze autima u more, ruju po plaži i voze nam se kraj glava'

Fotografije koje je snimila naša čitateljica pokazuju kako turisti svojim automobilima uništavaju jednu od najljepših plaža u Dalmaciji. Neki su toliko bahati da se dovezu do samog mora
Vidi originalni članak

Mislili ste da ste vidjeli svu bahatost ovog ljeta po plažama. E pa niste vidjeli plažu u Selinama, kaže revoltirana čitateljica Marina koja nam je danas poslala fotografije bahatih turista na plaži kod Starigrada.

Ljudi doslovno ulaze s autima u more, ruju po plaži i najgore od svega voze se kupačima na centimetar od glava, što je izuzetno opasno, kaže čitateljica. 

- Plaža Pisak predivna je prirodna plaža. I dok druge općine navoze šljunak i trude se imati lijepu plažu i onda ju čuvaju kao oko u glavi, u Selinama predivnu kilometarsku prirodnu plažu koja je Bogom dana nisu u stanju ni očuvati. To je najljepša plaža u ovom dijelu Dalmacije. Osim devastacije svakodnevnim prometom koji se iz nezamislivih razloga odvija po njoj plaža je redovito kopana bagerima i šljunak odvožen za izgradnju obližnjih kuća u mjestu. Tko će odgovarati za to? Kada će prestati uništavanje ove predivne plaže? Kako će je dovesti u prvobitno stanje?, pita se Marina.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • sexy_trubadur 02.09.2017.

    eto ,rugali smo se poljacima i madarima ,i chesima i rusima ,,sad smo njihova prcija .....imamo rvacku

  • 01.09.2017.

    ma Srbende, bre, cetnici i cetnikuse a predvodi ih general jna rahmetli sranjo tudjler, to su bre najopasnija govna po hrvacku opstojnost od stoljeca sedmog, mame im ga spalim...

  • Cipelcug 01.09.2017.

    Komunalni redar na potezu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare