To je to što me zanima!

Uletio autom u prostorije Hitne pomoći, razbio vrata

Biograd: Muškarac je oko 14 sati svojim Fordom uletio u prostoriju za hitan prijem pacijenata. Dok se vraćao kući auto mu se zapalio i cijeli izgorio
Vidi originalni članak

Majka Josipa Došena (37) pozvala je oko 14 sati Hitnu pomoć jer joj nije bilo dobro. Njezin sin zabrinut je došao kući i tamo zatekao djelatnike hitne. Liječnici su ženi izmjerili tlak i dali joj lijek te joj rekli da ostane doma. Došen je poludio što mu majku ne žele prevesti u bolnicu te je nasrnuo na vozača i zaprijetio njemu i cijeloj ekipi. Nakon što su djelatnici Hitne otišli, Došen je krenuo za njima i svojim neregistriranim Fordom uletio u prostoriju za hitan prijem pacijenata u zgradi Doma zdravlja u Uskočkoj ulici, probivši staklena vrata.
- Bila sam u ambulanti kad je u nju uletio autom. Nisam ni shvaćala što se događa jer je staklo duplo i zatamnjeno. Preletio je preko šest stepenica i rampe za invalide. Sakrila sam se u drugoj prostoriji iza stola jer nisam znala što je tom muškarcu i je li naoružan. Nakon što je vikao, otišao je autom. Hvala Bogu, što nije bilo nikoga u ambulanti - rekla je medicinska sestra Nikolina Šarić. Došenu se auto zapalio na putu prema kući u Ulici Put Solina. Auto je potpuno izgorio, a on je uspio na vrijeme pobjeći. Policija ga je našla za 20-ak minuta te su ga doveli u policijsku postaju u Biogradu. Došen je od ranije poznat policiji.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • HUMI 29.06.2010.

    Problemi se ne rješavaju na ovaj način.Kreten je moga pobiti ljude da ih je bilo u hodniku.....

  • fontanikus 29.06.2010.

    slika sa hitne iz Slav.Broda

  • Mali Mujo 29.06.2010.

    Vjerojatno jer ih je čekala 2 sata.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare