To je to što me zanima!

Ulovili ga na granici: Švercao je cigarete vrijedne 150.000 kuna

Vozaču kamiona prijeti od šest mjeseci do pet godina zatvora zbog šverca cigareta. U kamionu su pronašli 585 šteka, vrijednih oko 150.000 kuna
Vidi originalni članak

Policajci iz Stare Gradiške u suradnju s carinicima u ponedjeljak navečer oko 20 sati zaplijenili su veliku količinu raznih cigareta.

Cigarete su bile u teretnom prostoru priključnog vozila kamiona BiH registracija kojim je upravljao muškarac (39). Kako se doznaje, cigarete su vrijedne oko 150.000 kuna.

-Temeljem naloga Županijskog suda u Slavonskom Brodu, u utorak 23. lipnja obavljena je pretraga navedenog teretnog i priključnog vozila, kojom prilikom je u tovarnom prostoru ispod paleta pronađeno 12 kartonskih kutija s ukupno 585 šteka cigareta, odnosno 5850 kutija, raznih cigareta, bez nadzornih markica. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, policijski službenici su 39-godišnjaka u utorak uz kaznenu prijavu zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela izbjegavanja carinskog nadzora predali pritvorskom nadzorniku PU brodsko-posavske, a potom će biti predan Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje-priopćila je Kata  Nujić, glasnogovornica PU brodsko-posavske.

Vozaču, neslužbeno doznajemo, prijeti zatvorska kazna od 6 mjeseci do pet godina.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • lovric 25.06.2020.

    hahhahaaa,a ja se mislim zašto *ješacima na granici zaviruju u dže*ove i vrećice,aj nek su bar nekog uhvatili

Komentiraj...
Vidi sve komentare