To je to što me zanima!

Ultimate-borac je skočio u hladno more i spasio dvoje

Goran Reljić iz Zadra u donjem rublju skočio je u hladnu vodu kako bi spasio dvojicu mladića koji su automobilom Tigra sletjeli u more kod Zadra
Vidi originalni članak

Dvojica mladića prošlu su subotu Opel Tigrom sletjeli u more kod Zadra. Prasak je iz svoje kuće čuo Goran Reljić, koji stanuje u blizini. Istrčao je iz kreveta i u donjem rublju skočio u more. Doplivao je do automobila, razbio staklo i izvukao dvojicu mladića. Nakon toga ponovno je zaronio da provjeri ima li još unesrećenih.
- Taman sam došao kući i legao. Čuo sam da je auto sletio u more i izletio van. Sjećam se da je bilo hladno, ali ne znam koliko je točno bilo stupnjeva. Uglavnom, nije bilo strašno. Puno auta sletjelo je u more pred našom kućom, moj otac je već 3-4 puta skakao i izvlačio ljude - kaže Reljić. Dodao je kako to nije ništa posebno i misli da bi svatko tako postupio.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • brko1 01.12.2008.

    Vrhunski borac i čovjek!

  • god of war 21.11.2008.

    ovdje na ovu sliku dodajte\"hrvatski ponos\"ili\"heroj\"...svaka čast jerane

  • clara 21.11.2008.

    Spasio je dva jako dobra dečka i svi koji ih poznamo, a pogotovo njih dvojica i njihove obitelji, biti ćemo mu zahvalni cijeli život. Jako je hrabar i zapravo nema riječi kojima se može opisati ovo što je napravio, jer sve riječi su premalo.Nemam riječi, osim - svaka ti čast- CARE!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare