To je to što me zanima!

Umag: Zamalo je pregazila cisterna prepuna fekalija

Materijalnu štetu procijenili su na 15.000 kuna. Prodavačica koja je radila na štandu izbjegla je kamion. Vozač je zaboravio dići ručnu kočnicu
Vidi originalni članak

Dok je F.Z. ispijao piće u obližnjem kafiću, njegov je kamion udario u štand ispred kojeg je bio parkiran. Nekoliko naših čitatelja fotografirali su kamion u utorak poslijepodne u mjestu Bašanija kraj Umaga. Ozlijeđenih nije bilo. Prodavačica koja radi na štandu šokirala se kada je cisterna krenula prema njoj.
Vozač je zaboravio povući ručnu pa je vozilo krenulo s mjesta.
- Muškarac je rekao kako je ovo već treći put da je vozilo samo od sebe krenulo, iako tvrdi da je povukao ručnu kočnicu - ispričao je čitatelj. Materijalnu štetu procijenili na 15.000 kuna.
- Sreća da sadržaj spremnika nije iscurio jer je kamion prevozio fekalije - komentirao je jedan od očevidaca.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • asperger 08.07.2008.

    Interesantno je iz kojeg izvora je autor teksta Ivana Samaržija saznala da je cisterna bila PREPUNA fekalija. Tu neprovjerenu činjenicu je čak iskoristila za naslov što daje dodatnu težinu događaju koji je sam po sebi dramatičan. Ja slučajno znam iz pouzdanog izvora da je cisterna bila ispunjena fekalijama do cca 1/3 kapaciteta (točnije 39% volumena) što je daleko od cisterne \"prepunjene\" fekalijama. Kad je riječ o fekalijama autori tekstova bi trebali biti precizniji, naročito u naslovima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare