To je to što me zanima!

Umjesto na pistu, zrakoplov sa 100 putnika sletio je na travu

Zrakoplov kompanije Air Aurela vraćao se iz Nice, a kada je trebao sletjeti počeo se naginjati i završio je u travi. Putnici su se preplašili, ali srećom nitko nije ozlijeđen
Vidi originalni članak

Umjesto na pistu, zrakoplov kompanije Air Aurela sletio je u travu na britanskom aerodromu Birmingham. U vrijeme slijetanja u njemu je bilo stotinu turista koji su se vraćali s odmora iz Nice. 

Putnici kažu kako su podrhtavanje zrakoplova osjetili još prilikom puta, a u trenutku kada je trebao sletjeti, počeo se naginjati te se zaustavio na travi, još više prestrašivši već izbezumljene putnike piše Daily Mail

Srećom, nitko od putnika i posade nije ozlijeđen, a aerodrom je dva sata bio zatvoren. 

Jedan od putnika, Tim Witcherley, ispričao je kako su problemi nastali još kada je zrakoplov poletio iz Nice. 

– Kada je krenuo s aerodroma, osjetili smo jako podrhtavanje, kao da su mu kočnice bile blokirane, isto kao i u automobilu. Tada je uzletio i bilo je poprilično neugodno putovanje do Birminghama – ispričao je. On tvrdi da putnici ipak nisu paničarili već su se smijali kada je avion počeo skretati na travu.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • dgasp 22.09.2012.

    Cijeli na zemlji i to je to, opet se leti.

  • Nisam 22.09.2012.

    Dragi ''novinaru'' 24sata, ako već prenosiš članak onda prenesi sve bitne činjenice pa ti tekst neće biti ovako invalidan: navedi da je avion sletio normalno i da je kod taksiranja i skretanja u desno skliznuo sa piste pa zato nije bilo panike. Inače ispada da su svi bili napušeni. Navedi da su se jake vibracije počele javljati kod istog skretanja u desno prije polijetanja u Nici. Navedi da je isti avion već imao jedan incident u zadnjih mjesec dana na Tenerifama kad mu je crko motor i kad su ljudi dva dana čekali da stignu rezervni dijelovi. Navedi i da je to linija Monarcha za koju leti već spomenuta kompanija. Žalosno je da ne znate prenijeti čak ni članak napisan od drugih.

  • ripley31 22.09.2012.

    bolje sletit ikako nego nikako..

Komentiraj...
Vidi sve komentare